CHP Lideri, partisinin iktidara gelmesi durumunda 4 yıl içinde terörü bitireceğini söyledi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Muğla'daki orman yangına ilişkin, 'Yangın kendi haline çıkmadı. Ama kasıt var demiyorum. Bir çalışma yaptılar ve alevler rüzgarla taşındı.' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, STK'lar ve iş dünyasına seslendi. Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
İsrail askerlerinin 23 Ağustos’ta Beytullahim’e bağlı Cubb Ez-Zeyb köyünde yıktığı okul, Filistin Eğitim Bakanlığı yetkilileri tarafından bugün eğitime açıldı.
Şemdinli Derecik'te PKK'lı teröristler tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, bölge güvenlik güçleri tarafından ateş altına alındı.
İngiltere'de hırsızlık ve çeşitli dolandırıcılık suçlarını işlediği iddiasıyla İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan kadın, Kütahya’da yakalandı.
Özel eğitimli teröristlerin görev yerleri belli oldu, DEAŞ'lı teröristler PKK teröristlerine kalkan olacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nin açılışında Körfez krizi hakkında konuştu.
Kazakistan’ın başkenti Astana'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nde Arakan Müslümanlarıyla ilgili nihai rapor kabul edildi.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Kuzey Kore'nin tavırları küresel tehdit olduğunu ve tavırlara küresel tepki gösterilmesi gerektiğini" söyledi.
Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi, 19 Eylül'de New York'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden korumalara 'diplomatik nota' verilmesini istedi.
İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak için Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dört ülkenin liderleriyle biraraya gelerek görüştü
Sivas’ın Suşehri ilçesinde 43 gün önce hayvanlarını köye getirmek için yaylaya gittikten sonra kendisinden haber alınamayan çiftçi 29 yaşındaki Murat Ünsal, Erzincan’da arazide bulund
FETÖ soruşturmaları iyi gitmiyor bu arada. Sapla saman tartışması sürüyor. Bu arada ciddi yanlışlıklar da var. Uyuyan FET֒cüler kendilerinden ayrılan, ya da feda edilebilecek kişileri
YPG/PKK saflarından teslim olan 3 kadın terörist örgütün gerçek yüzünü itiraf etti.