Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İİT Zirvesi'nde liderlerle görüştü - FOTO

İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak için Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dört ülkenin liderleriyle biraraya gelerek görüştü



Ä°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi için  Kazakistan'nın baÅŸkenti Astana'da bulunan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Afganistan CumhurbaÅŸkanı EÅŸref Gani, Bosna Hersek Devlet BaÅŸkanlığı Konseyi Ãœyesi Bakir Ä°zzetbegoviç, Venezuela Devlet BaÅŸkanı Nicolas Maduro ve BangladeÅŸ CumhurbaÅŸkanı Abdul Hamid ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ile bir araya geldi.

Rixos President Otel'de basına kapalı gerçekleÅŸen görüşme, 40 dakika sürdü. 

İZZETBEGOVİÇ'İ KABUL ETTİ

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, daha sonra Bosna Hersek Devlet BaÅŸkanlığı Konseyi Ãœyesi Bakir Ä°zzetbegoviç'i kabul etti. 

Ä°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nin gerçekleÅŸtirildiÄŸi Bağımsızlık Sarayı'nda basına kapalı gerçekleÅŸen kabul, 40 dakika sürdü. 

MADURO Ä°LE BÄ°R ARAYA GELDÄ°

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Venezuela Devlet BaÅŸkanı Nicolas Maduro ile görüştü. 

Ä°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nin yapıldığı Bağımsızlık Sarayı'nda basına kapalı gerçekleÅŸen görüşme, 20 dakika sürdü. 

BANGLADEŞ CUMHURBAŞKANI ABDUL HAMİD İLE GÖRÜŞTÜ

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, BangladeÅŸ CumhurbaÅŸkanı Abdul Hamid ile görüştü.

Ä°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nin yapıldığı Bağımsızlık Sarayı'nda basına kapalı gerçekleÅŸen görüşme, 20 dakika sürdü. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.