Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensubu bir grup, yola barikat kurup gösteri yaptı. Güvenlik güçleri göstericilere müdahale edip dağıttı.
ABD Başkanı Kerry İtalya'da Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşecek. Gündemdeki konular ise enerji fiyatları, Ukrayna krizi ve Suriye'de BM Özel Temsilcisi De Mistura'nın 'dondurulmuş bölge'
Gazze'de, Hamas'ın 27. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından askeri geçit töreni düzenlendi.
Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde, 10 IŞİD militanının güvenlik güçleri tarafından öldürüldüğü bildirildi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2015 yılı bütçesi TBMM Genel Kurulu'nda personel alımı olacağının müjdesini verdi. "5 bin yeni zabıt katibi, diğer adli personel alımıyla ilgili de bakanlı
Avrupa Uzay Ajansı'nın (ESA) Rosetta uzay aracı, 67P/Churyumov-Gerasimenko kuyrukluyıldızından saçılan su buharının Dünya'dakinden tamamen farklı olduğunu tespit etti.
Hindistan’ın Bangalore şehrinde IŞİD’in en popüler Twitter hesaplarından birini yöneten Mehdi isminde bir kişi deşifre olduktan sonra Hindistan polisi tarafından gözaltına alındı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TBMM'de bütçe görüşmelerinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdür olduğu dönemde küçük yaşta çocuğunun sigortalattığını itiraf etti.
KCK, Öcalan'ın hazırladığı taslağı kabul ettiğini duyurmasının bir gün sonrasında yeni bir açıklama yayınlayarak, "HDP heyeti bir iki gün içinde İmralı'ya gitmezse müzakere tasla�
Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Gürsel Küsek, Tarım Reformu kapsamında Türkiye’deki bütün tarım arazilerini sulamaya elverişli duruma getirmek için toprak toplulaştırma çalışmaları
Almanya'da İslam karşıtı gösterilere Alternatif Parti'nin dışında hiçbir partiden destek gelmemişti, ancak şimdi Hristiyan demokratlar bu kitlelere yaklaşma çareleri arıyor.
Emine Ülker Tarhan "Partiye bu kadar emek vermiş bir milletvekilinin ihracını da mı MİT istedi? Böyle bir soru gelir insanların aklına" dedi
Türkiye’deki yazısında Rahim Er, Osmanlıca’ya karşı çıkanların Osmanlı karşıtlığıyla değil, aslında İslam karşıtlığıyla hareket ettiğini söyledi.
IŞİD'in köklerini araştıran The Guardian gazetesi, örgütün, ABD işgalinin ardından Irak'taki esir kamplarında kurulduğunu yazdı. Gazete, Amerikan kamplarının militan yetiştiren birer f