Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan tarihi itiraf: Hata yaptım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdür olduğu dönemde küçük yaşta çocuğunun sigortalattığını itiraf etti.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nun TBMM kürsüsünden dile getirdiÄŸi “SSK’da akrabalarını iÅŸe aldın” iddiasına “Bunları 90’lardan beri söylüyorlar zaten. Artık gına geldi” tepkisini gösterirken bir de itirafta bulundu. 

Hürriyet'ten Deniz Zeyrek, KılıçdaroÄŸlu'na iki kritik soru sordu. Sınavsız hiç kimseyi iÅŸe almadığını söyleyen KılıçdaroÄŸlu'na "Sınavsız olmayabilir ama sınavla giren akrabanız oldu mu?" sorusu yöneltildi.

SSK'DAKÄ° AKRABALARINI KABUL ETTÄ°

CHP lideri de, SSK’da ben genel müdür olmadan önce de akrabalarım vardı. Neticede 65 bin personeli olan bir yer. ‘Akrabasını baÅŸhekim yaptı’ dese yine anlayacağım ama benim akrabalarım genel müdürlüÄŸümden sonra maÄŸdur oldular. Hak etseler de akrabam oldukları için o mevkilere gelemediler.

KILIÇDAROÄžLU: HATA YAPTIM

Ä°ktidarın dile getirdiÄŸi iddia da KılıçdaroÄŸlu'na soruldu:  "Çocuklarınızı küçük yaÅŸta sigortalı yaptığınız iddialarına ne diyeceksiniz?

KılıçdaroÄŸlu iÅŸte tam da burada bir itirafta bulunuyor. 'Ben hata yaptım' diyor ama siz doÄŸrusunu yapın diye de ekleme yapıyor: 

"Bu meseleyi de defalarca gündeme getirdiler. PiÅŸirip piÅŸirip getiriyorlar. Sarayı gündemden düÅŸürmek için kullanıyorlar. Velev ki ben hata yaptım. O zaman siz doÄŸrusunu yapın."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.