İnternethaber.com yazarı Mustafa Bostancı bugünkü 'Erdoğan gitsin' başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gitmesini isteyenlere cevap niteliğinde bir yazı kaleme aldı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçen salı Belçika'daki saldırıyı düzenleyenlerden İbrahim el Bakraoui'nin daha önce Türkiye'den sınır dışı edilmesiyle ilgili TBMM'ye Başbakan Da
Zorunlu askerlik sistemi üzerinde çalışma yürüten Milli Savunma Bakanlığı, ‘kadınlara askerlik’ konusunu da çalışmalarına dahil etti.
Türkiye, ‘detaylı yolcu bilgileri’ sisteminde eksiklerini tamamladı. Avrupa ülkelerinin artık bir mazereti kalmadı
Çin’in Şangay kentindeki iki katlı binasının yıkımını engellemek isteyen bir kişi, binanın duvarlarını Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in posterleriyle kapladı.
The Guardian gazetesi, Avrupa’nın “şüpheli teröristler” listesindekilerin Türkiye’ye seyahat etmesine bilinçli olarak göz yumduğunu yazdı.
Türk-İran İş Konseyi Başkanı Reza Kami, "İran piyasasına girmek isteyen ülkeler arasında Türkiye listenin en tepesinde yer alabilir" dedi.
Dubai güvenlik şefi Dahi Kalfan Tamim, Yahudilerin düşman olarak kabul edilmemesi gerektiğini söyledi, Filistin'de bir Yahudi- Arap devleti kurulmasını istedi
Belçika, Türkiye'nin istediği PKK'lı teröristleri "Onlar bize mülteci, sığınmacı olarak geliyor" diyerek iade etmiyor.
Almanya'daki sığınmacıların ülkede kalabilmek uğruna Hristiyanlığı seçtiği iddia edildi... Almanya'da sınır dışı edilmeme ve ikamet izni alma şansını artırmak isteyen yüzlerce
İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı terör listesinde kırmızı çizgilere tamı tamına 4 milyon lira ödül verilecek.
Rusya, Japonya ile aidiyet sorunu yaşadığı Kuril Adaları'na füze sistemlerini yerleştirecek
CHP TBMM Grubu, milletvekillerine 5 ana başlıkta yeni yasaklar listesini tebliğ etti.
Çin'de ülke lideri Şi'ye hitaben istifasının istendiği mektubu yazan 20 medya mensubu gözaltına alındı
TBMM'de ettiği yemin geçersiz sayılan Zana için çalışan sözleşmeli personelin işine son verildi