Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kapı önlerinde kurban kesip çevreyi kirletenlerin "Alo 181" hatlı telefona ihbar edilmesini istedi. Park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umu
Kobani'den gelen son dakika haberler büyük savaşın başladığını haber veriyor IŞİD tüm gücüyle kent merkezine saldırı başlattı YPG direniyor.
IMF heyetinin değerlendirmesinde, Türkiye ekonomisi 2010 yılından bu yana ortalama yüzde 6'lık kayda değer bir büyüme kaydetti.
Bu kişiler, modern hayatı ve bu hayatın dayattığı yaşama şeklini merkeze koymakta ve dinî değerleri de onlarla uyumlu hale getirmeye çalışmaktalar.
İsveç'te yeni kabine açıklandı. Kabine'de bir de Türk asıllı bakan bulunuyor. Türk asıllı İsveç bakanı Mehmet Kaplan, 2010 yılında Gazze'ye yardım filosunda yer alıyordu
Suriye İnsan Hakları Örgütü’nden açıklama yapıldı.
Esed güçlerine ait bir savaş uçağının yerleşim yerlerine düzenlediği saldırıda 23 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Çin zulmünden kaçarak Malezya'ya giden 155 Uygur mülteci bir ihbar üzerine Malezya polisi tarafından yakalandı
Milli Eğitim Bakanlığı ve Belediyelerin kutlama ve uygulama yöntemleri milli ve dini bayramlara göre değişiklik gösteriyor
İsveç, Filistin'i bağımsız bir devlet olarak tanıdığını açıkladı. İsveç, Filistin'i tanıyan ilk büyük Avrupa ülkesi oldu.
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdat, Türkiye’nin Suriye toprakları içinde gerçekleştireceği herhangi bir askeri operasyonun “saldırı” olarak görüleceğini söyledi.
Kurban Bayramı'na bir gün kala Müslüman beldeleri bayram heyecanı sardı. Kimi kurban ibadeti için günler öncesinden kesecekleri hayvanı alırken, kimisi alışverişi arefe gününe bırakt�
Bu dönem süreli yayınlarda, bayrama ilişkin en önemli ve dikkat çeken öğelerden biri ise Kurban, bedel, deri ve bağırsaklarını Tayyare Cemiyeti’ne bağışlamaya çağıran ilanlardı.
Ramazan Bayramı'nı İsrail'in 7 Temmuz'da başlattığı saldırıların ıstırabıyla geçiren Filistinliler, Kurban Bayramı'nı da yıkıntılar arasında ve "yetim" karşılıyor.
Gezi olayları nedeniyle yazdığı kitapta dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Erol Özkoray’a hapis cezası veren mahkeme, gerekçeli kararını açıkladı.