Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye, "Batı Şeria'daki kardeşlerimizle barışmaya hazırız. 2014 Filistin için barış yılı olacak" dedi.
Suriyeliler için AFAD koordinasyonunda yeni yardım kampanyası başlatılacak.
Maliki, Enbar’da yürütülen operasyonlarda Felluce'deki yerleşim yerlerinin vurulmaması talimatı verdi.
İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Üniversitesi'nce yürütülen proje, yatırımcıya yol gösterecek.
Filistin, İsrail ile 20 yıllık doğalgaz anlaşması imzaladı.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Arap barış girişiminin, Filistin-İsrail anlaşmazlığına çözüm çerçevesinin bir parçası olduğunu söyledi.
TBMM Başkanı Çiçek, resmi temaslarda bulunmak için geldiği Kuveyt'te, Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.
İnsani Yardım faaliyetleri yürüten İHH'nın devreye girmesiyle, Suriye'de kaçırılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün Türkiye'ye getiriliyor.
Suriye Hava Kuvvetlerine bağlı helikopterler, muhaliflerin denetimindeki bölgelere "varil bombasıyla" saldırı düzenledi.
Bangladeş'teki seçimlerde oy verme işlemi tamamlanırken, ülke genelinde çıkan olaylarda ölenlerin sayısı da 18'e yükseldi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye'de acıların sona ermesi ve Halep'te yoğunlaşan insani trajedinin bir an önce durdurulması için ne gerekiyorsa bundan sonra da yapmaya hazırız. Bu çer
Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliyesine karar verilen BDP milletvekilleri Irmak ve Sarıyıldız ile bağımsız milletvekili Aktaş tahliye edildi.
Rusya Devlet Başkanı, Soçi Olimpiyatları sırasında miting, gösteri ve protestoların yapılmasına ilişkin yasağa son verdi.
TBMM'de kabul edilen "torba yasaya" göre, daha önce 4 hekim tarafından yapılan beyin ölümü tespitine, 2 hekim kanıta dayalı tıp kurallarına uygun olarak oy birliğiyle karar verecek.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook hakkında, ABD'de, özel mesajları kendi menfaatine kullandığı iddiasıyla ''Toplu dava'' açıldı.