Rusya'nın Ukrayna krizine çözüm arayışına katkıda bulunmayı ret etmesi gerginliği arttırdı. Batı, temas grubuna izin verilmediği takdirde Rusya'ya yaptırım uygulayacak.
Orta Afrika Cumhuriyeti'nin başkenti Bangui'de Müslümanlar, Hıristiyan Anti-balaka milislerinin şiddeti yüzünden ''sürgün ve ölüm'' arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.
Kırım'ın Bahçesaray kentinde bazı Tatarların evlerinin kapılarına "çarpı" işareti konuldu.
Yüksek Seçim Kurulu 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili detayları duyurdu. Seçmenler turuncu, mavi ve mor renkli farklı zarflarla oylarını sandığa atacaklar.
Onlarca çocuğun yetersiz beslenme sebebiyle hayatını kaybettiği Pakistan'ın Tarparkar bölgesini ziyaret eden Başbakan Şerif, 10 milyon dolarlık yardım sözü verdi.
Mısır’daki Bağımsız Üniversite Hareketi, 30 Haziran 2013’ten bu yana 176 öğrencinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
30 Mart seçimlerinde hangi cemaatin hangi parti adaylarına oy vereceği merak konusu olmaya başladı.
İhvan yöneticisi İbrahim Münir, Suudi Arabistan'a bir çağrıda bulunarak, İhvan ile ilgili aldığı kararı yeniden gözden geçirmesini istedi.
Ergenekon Davası'nda, Tuncay Özkan, Sedat Peker ve Levent Göktaş'ın tahliyesinin ardından İbrahim Şahin, Alparslan Arslan, Kemal Kerinçsiz ve Dursun Çiçek de tahliye oldu.
Amerika’nın keşfi, KOLOMB ve Kızılderililer hakkında çok şey söylendi ve yazıldı. Meldan Tanrısal’ın, bu konuya ışık tutacak, soru işaretlerimize cevap olacak, bir nebze o döneme ay
Abdullah Öcalan, BDP-HDP heyetine, devlet heyetiyle yaptığı son görüşmenin olumlu geçtiğini, umudunu koruduğunu söyledi. 30 Mart'taki seçimleri barış için referandum olarak niteleyen Ö
Yemen ordusu ile ayrılıkçı Güney Hareketi arasında ateşkes anlaşması imzalandığı bildirildi.
Türkmen ağırlıklı bölgelerden en önemlisi olan Humus'un Zara köyü ve çevresi de rejimin eline geçti. Al Jazeera Türk'e konuşan Türkmen liderler katliamdan endişeli. Ankara'nın desteği
Kırım'da Rusya yanlısı milislerin yerini, kendilerini 'Kırım Güvenlik Güçleri' diye tanıtan askerler almaya başladı. Al Jazeera Türk, başkent Akmescit'te bu askerlerle konuştu.
Suriye'de rejime bağlı güçlerin destek verdiği Hizbullah milislerinin, Humus'un Zara köyünde düzenlediği baskınlarda 20 kişinin öldüğü bildirildi.