Sosyal Medya

YaÅŸam

Ağaoğlu reklamı Karşı gazetesini fena karıştırdı!

Gezi eylemlerinde öne çıkan isimlerin yazarlık yaptığı Karşı gazetesinde 4 yazar bugün istifalarını duyurdu.



Gezi eylemlerinde öne çıkan isimlerle birlikte çıkarılan Karşı gazetesi istifalarla sarsıldı. Gazete, geçtiÄŸimiz ay çıkmaya baÅŸlamış ve yüksek tiraj rakamlarına bir türlü ulaÅŸamamıştı.

Çalışanlara maaÅŸlarını ödemekte zorlanan Karşı Gazetesi'nin bugün tam sayfa Ali AÄŸaoÄŸlu reklamı yayınlamasıyla gazete içinden tepki istifaları geldi.

KARÅžI GAZETESÄ°NDEKÄ° Ä°STÄ°FALAR

Karşı Gazete'de 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan sonra da serbest bırakılan Ali AÄŸaoÄŸlu'nun tam sayfa ilanının yer alması nedeniyle bazı isimlerden istifa haberleri geldi. Gazetenin yazarlarından Åžebnem Sönmez, Ece Zereycan, Ä°hsan Eliaçık ve Deniz Evin sosyal medya aracılığıyla gazeteden ayrıldıklarını duyurdu.

ÅžEBNEM SÖNMEZ

Üzüntünüzü paylaÅŸarak söylüyorum; malum ilan sebebiyle Karşı Gazetesi yolculuÄŸum sonlanmıştır. Bugünkü yazı daha önce teslim edildi, bilginize.

ECE ZEREYCAN

Karşı gazetesinde hevesle ve inançla kaleme aldığım yazılarıma son verme kararı aldım. Herkesin yolu açık olsun...

Ä°HSAN ELÄ°AÇIK

Pazar (dun) itibariyle Karşı gazetesindeki yazılarıma son verdim. Almanya'dayım donuÅŸte açıklama yapacağım.

DENÄ°Z EVÄ°N

1 haftalık @karsigazete serüvenim bu ilanla bitmiÅŸtir. AÄŸaoÄŸluyla mutluluklar dilerim. Bizim yanımızda hırsızla yolsuzla savaÅŸtığını sandıklarımız zafere giden her yol mübah diyenlermiÅŸ MeÄŸer. Tanıştığımıza sevindik...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.