Bizi sadece herkesi eşit bir şekilde kucaklayan adalet ve bunu mümkün kılan hukuk kurtarabilirdi bu kötülük sarmalından. Barış ve esenlik yurdu, adalet olmadan hayal bile edilemez. Liyakati
Bir şehri duyumsamak için, mesela o şehrin türkülerini dinlemek gerekir. Geçenlerde bir arkadaşım, ancak zorunlu hizmet sebebiyle Anadolu’da yaptığı otobüs yolculuklarından sonra türkü
Başbakan Yıldırım, "Zaman zaman Bakanlar Kurulunda kan tazelemesi yapmak demokrasilerin gereğidir. Bu anlamda tabii ki şartlar oluştuğunda, ihtiyaç hasıl olduğunda değişikliğe gidilebili
Şırnak'ın Uludere ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker, Kars'ın Kağızman ilçesinde tuzaklanan bir patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu.
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyelerinin Rus meslektaşlarıyla Van'da keşfettiği böcek, "Ege Üniversitesi" adı ile tescillendi.
Yunan mahkemesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerden 3'ünün iade talebini reddetti.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, Türkiye'yi siyasi denetim altına alma kararı verdi. Türkiye, 13 yıl sonra yeniden siyasi denetime alındı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren sıcaklıkların Trakya'dan başlayarak mevsim normallerine döneceğini açıkladı. İstanbul'da bugün 14 derece olan sıcaklık cuma günü 23 d
Türkiye halkının AK Parti'ye teveccühü doruk noktasındaydı. Kadınlar bizzat ilçe teşkilatımıza gelip kollarındaki bilezikleri çıkartıp, “alın bunları, ihtiyaçlarınızı görün”
Ermenistan’da 2 Nisan’da parlamento seçimleri yapıldı. Bu genel seçimler, 1,5 yıl önce yapılan anayasa değişiklik referandumu ile başkanlıktan parlamenter sisteme geçen ülke için ayrı
AYM Başkanı Zühtü Arslan, AYM'nin kuruluşunun 55. yıl dönümü töreninde konuştu. Arslan'ın "AYM, OHAL KHK'larını denetleme yetkisine sahip değildir." sözleri dikkat çekti.
TSK, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında çok sayıda silah, mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele gerildiğini açıkladı.
Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 15 kuruş indirim bekleniyor
“De ki: Elbet ben de sizin gibi ölümlü bir insanım: Bana ilahınızın bir tek ilah olduğu vahyolunuyor. Artık kim Rabbine kavuşmayı umuyorsa, işte o Allah’ı razı eden imanına layık iş
Bir Miraç gecesini daha geride bıraktık. Peki, Receb’in 27. gecesi Allah (c.c) ile Rasûlü (s.a) arasında geçen konuşmayı (tahiyyat’ı) namazda okurken biz de miracı yaşıyor muyuz?