1948 Filistin İslami Hareketi'nin Mescid-i Aksa'ya düzenlediği yürüyüş polis zoruyla engellendi. İsrail yönetiminin "terör örgütü" ilan ettiği Filistin 1948 İslami Hareketi'ne mensup 26
Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" 45 villadan oluşuyor. Köyün merkezi yemek odaları, yemek saatleri dışında çalışma odası olarak tasarlandı. Çocuklar içi
Terör örgütü FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Avrupa'da kendini gizleme politikası izlemeye başladı. 'Zaman' adıyla çıkan gazetelerin ismini değiştiren FETÖ, Avrupa'dan bu is
Hakim Adem Arslan, şüpheli kazada hayatını kaybeden meslektaşı Cumhuriyet Başsavcısı 48 yaşındaki Mustafa Alper’le ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından dün İncirlik Üssü’nde yaşananları anlatan bir yazı yayımladı.
Gezi Parkı eylemlerinde Taksim'de gösteri yapan gruptakilere palayla saldıran Sabri Çelebi'nin de aralarında bulunduğu 4 sanık hakkında karar çıktı.
Başbakan Yardımcısı Hamidi, gözaltına alınan üç örgüt yöneticisinin üçüncü bir ülkeye değil Türkiye'ye gönderileceğini söyledi.
Sierra Leone Enformasyon ve İletişim Bakanı Muhammed Bangura, Türkiye ile ilgili anısını paylaştı ve Türk halkına teşekkür etti.
Tunceli'deki operasyonda turuncu listede yer alan Roni kod adlı Mehmet Füdeyil Aydın ile İran uyruklu Dohter Hatemi Es ve Iraklı Cabir Mevlüdü isimli teröristler öldürüldü.
Kilis'in karşısında bulunan, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD denetimindeki Suriye'nin Afrin İlçesi'nin Türkiye sınırına yakın noktaya Rus bayrağı asıldı.
Mersin'de, yaşlı bir kadın, engelli oğluyla bindiği halk otobüsünde unuttuğu, içinde 170 bin lira ile 50 bin lira tutarında ziynet eşyası bulunan çantasını karakoldan teslim aldı.
Trump, PYD'ye ağır silah verilmesi kararını 9 Mayıs'ta onayladı ancak ABD'nin sinsi planı daha erken devreye soktuğu ortaya çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis'i kabul etti.
Dışişleri Bakanlığı, 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ ile bağlantılı bazı eski askeri personelin iltica başvurularının Almanya tarafından kabul edilmesinin esefle karş
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, açığa alınan ve ihraç edilen FETÖ'cü sayılarını açıkladı. Milletvekilleri ile ilgili soruyu yanıtlayan Canikli, 'O örgüte mensup, gizli bırak