Mısır'da geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur, askeri yargıyla ilgili 3 kanunu onayladı. Kanun değişikliğiyle askeri mahkemelerde yargılananların davaları temyize götürebilmesinin önü aç
İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Temsilciliğince toplanan yardım malzemeleri, 15 tırla Suriye'ye gönderildi
TSK'da "yeni nesil" telsizler kullanılmaya başlandı. Aselsan'ın üretiği cihazlarla sesin yanı sıra veri transferi yapılıyor, telsizler GPS cihazı gibi kullanılıyor.
Ekonomi Bakanlığı, Türkiye-İran Tercihli Ticaret Anlaşması'nın İngilizce, Farsça ve Türkçe olarak imzalandığını bildirdi.
Sağlık Bakanlığının Türkiye sınırları içerisine giren her ilacın takibini yürüttüğü İlaç Takip Sistemi'nden (İTS) artık vatandaşlar da akıllı telefonları aracılığıyla yara
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Merkez Bankasının parasal sıkılaştırmasının dövizde kur baskısını hafifleteceğini fakat aşağı yönlü risklerin devamlılık göst
Tayland'da doğal ortamlarından bebekken alınan kısa kuyruklu makak maymunları, hindistan cevizi toplamak için eğitiliyor.
Cemaat-i İslami Genel Başkanvekili Makbul Ahmet: "Liderimiz hakkında verilen bu önceden planlanmış yanlış karar, İslami hareketin gazi siyasetçisine yönelik bir cinayet girişimidir" dedi.
Gelecek yıl 100. yılına girecek olan 1915 olayları, içerisinde akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasetçilerin yer alacağı büyük bir projeyle dünya kamuoyuna anlat
Gülen, AK Parti Erzurum İl Başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Ala'ya 50 bin liralık tazminat
Bangladeş'te bir mahkeme, Cemaat-i İslami Partisi lideri Nizami ve 13 kişiye silah kaçakçılığı iddiasıyla idam cezası verdi.
Facebook'un 2013 yılı reklam gelirinin 2 milyar 340 milyon dolar olduğu, reklam gelirlerinde önceki yıla göre yüzde 76 artış sağlandığı bildirildi.
BM’nin Suriye Özel Temsilcisi İbrahimi, Suriyeli muhalifler ile rejim heyetleri arasındaki görüş ayrılıklarının büyük olduğunu belirterek, "Buzlar yavaş da olsa eriyor" dedi.
Çobanbey Hudut Karakolu devriye ekiplerine Suriye tarafından hafif silahlarla ateş açan IŞİD grubuna tank, ağır makineli ve Fırtına obüsleriyle karşılık verildi
BM Suriye Özel Temsilcisi İbrahimi, "Yardım konvoyuna şu ana kadar izin verilmedi. Ancak bundan vazgeçmiş değiliz" dedi.