Suriye'nin başkenti Şam'da Filistinlilerin kaldığı kampta rejimle sağlanan ateşkesin ardından yardım dağıtımı yeniden başladı. Çarşamba günü 300 hasta kamptan çıkarılıp hastanel
Sosyal medyada yer alan yalan bilgiler tarih olmak üzere. Pheme adındaki proje Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda yayılan bilgilerin gerçek olup olmadığını ortaya çıkarmayı hedefliyor
Suriye’nin kuzeydoğusundaki Haseke kentine bağlı Guveyran bölgesinde kuşatmanın kaldırılması için muhalifler ile rejim güçleri arasında ateşkes anlaşması yapıldı.
“Öncü insan modeli” tasavvuru bozulan kişiler, büyükleri, önderleri, liderleri, hocaları, şeyhleri, üstadları, ağabeyleri için de imaj çalışması yapmakta bir beis görmemektedirler.
Suriye'deki silahlı muhalifler ile rejime bağlı güçler başkent Şam’ın kırsalında kuşatma altındaki bölgelere insani yardımların girişi için anlaştı, çekilen fotoğraflarda tarafla
Hükümet Meclis’e MİT’i güçlendirecek yeni bir kanun teklifi sundu. Teklif ile MİT sadece istihbarat toplayan bir kurum olmaktan çıkarılarak doğrudan operasyon yapma yetkisine kavuşturuluy
Irak'ta tecavüz ettiği 14 yaşındaki kızı ve ailesinin üç ferdini öldürmek suçundan mahkum olan eski ABD askeri hücresinde kendini astı.
Van'da bir buçuk yaşındaki Muharrem'in ölümüyle ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, iki görevliye disiplin cezası verildiğini, görev yerlerinin değiştirileceğini duyurdu.
17 Aralık sürecini Yeni Şafak'a değerlendiren Etyen Mahçupyan çarpıcı tespitler yaptı: "Hizmet Hareketi emniyet ve yargıda hayal edemediği bir güce kavuştu. Bu güç cemaat içinde bazı
Irak'ta Şii lider Mukteda Sadr'ın siyasetten çekildiğini açıklamasının ardından istifa eden 19 milletvekilinin istifalarını geri çektiği ve siyasi hayata geri dönme kararı aldığı bel
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Humus’tan tahliye edildikten sonra Esed rejimi askerleri tarafından gözaltına alınan onlarca çocuğun serbest bırakılmasını ist
İran, Rusya ile petrol anlaşması üzerine pazarlıklar yürütüldüğünü açıkladı. Tahran'a petrol ambargosu uygulayan Batılı ülkeler endişeli.
Bilim insanları, sayısız askerin hayatını kurtarabilecek bir keşfe imza attı. XStat adı verilen şırınga, ölümcül bir mermi yarasını sadece birkaç saniye içinde kapatabiliyor.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı internet düzenlemeleri, trafik bilgilerinin saklanmasından, Servis Sağlayıcıları Birliği'nin kurulmasına kadar çok değişiklik getiriyor.