Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Kuran kurslarının açılmasına karşı değiliz" dedi.
Yüksekova'da bir dizi ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Valiliği'nde açıklama yaptı.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısı hakkında 28 ilde 568 kişi gözaltına alındı.
Beşiktaşta PKK bağlantılı TAKın polisleri hedef aldığı saldırılara tepkiler sürüyor. DİSK, Türkiye Kamu-Sen, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası, ve
Dışişleri Bakanlığından Halep'teki sivillere yönelik saldırılara tepki gösteren açıklamalar yapıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'ten sivillerin çıkışının sağlanması için ateşkes sağlanması ve insani koridor açılması gerektiğini, bu yöndeki girişimlerinin sürdü
ABD istihbaratı, Rus hackerler ile ilgili Avrupa'ya yapılan uyarılarda gecikme yaşandığını söyledi. Yetkililer, "Avrupa uyarılana kadar Ruslar sistemlerine girmişlerdi" itirafında bulundu.
Trump, çok uluslu petrol ve doğal gaz şirketi Exxon Mobil'in Genel Müdürü Rex Tillerson'u Dışişleri Bakanı adayı olarak açıkladı.
AB, Türkiye ile ilişkilerin geleceğine yönelik önemli bir toplantı yapacak. AB dışişleri bakanları bir yandan Türkiyedeki gelişmeleri ele alırken diğer yandan da müzakerelerin askıya
İstanbul'da polislerimizi hedef alan hain terör saldırısı sonrasında, emniyet mensuplarına bir destek de Diriliş Ertuğrul ekibinden geldi.
Almanya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Dimroth, "PKK Almanyada terör örgütü kategorisinde yer alıyor. Bu açıdan sade üyeliği bile suçtur." dedi.
Havlunun içine sakladığı pompalı tüfekle HDP Balıkesir İl Başkanlığı'na ateş açan kişi polisler tarafından gözaltına alındı.
Tıp profesörü o geceyi anlattı: Yaralı polislerden hiç bir ses gelmiyor. Sessizce uzanmışlar. Nasılsınız diye sorunca iyiyim diyorlar
Esed rejimi, İran destekli Şii milisler ve Rusya'nın Halep'in doğusunda sıkıştırdığı Halepliler, katliamdan kurtulmak için 'tahliye' edilmeyi bekliyor.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Müslümanlar'ın Hz. Muhammed'i anma konusunda cömert ancak anlama konusunda cimri olduğunu söyledi.