PYD, Afrin'den Halep'in kuzeybatısındaki Nubul ve Zehra beldelerine topçu ateşi başlattı
Rus uçak gemisi Amiral Kuznetsov'un IŞİD'le mücadele çalışmaları kapsamında kısa süre içinde Suriye'ye gönderilebileceği belirtildi.
Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Viyana Büyükelçisi'nin geri çağrıldığını açıkladı.
Batman teröre itiraz için sokaklarda..
Cerablus'taki IŞİD hedefleri obüslerle vuruldu. Menbiç'in kuzeyindeki PYD mevzileri ise topçu ateşine alındı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Yüksek Öğrenim Bakanlığı Sözcüsü Abbas Ekrem, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait Erbil kentindeki Ishik Üniversitesi hakkında inceleme başla
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Zaher Battah, mesleğini sürdürme imkanı bulamayınca otistik oğlunun ihtiyaç duyduğu özel eğitim imkanını sağlayamasa da ailesinin geçimi için bir tek
İBB, Esenler Otogarı'nı işleten şirketten amacına uygun kullanım yapılmadığı için otogarın 15 gün içinde tahliye edilmesini istedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı bomba saldırısı ile sarsılan Gaziantep'e yarın taziye ziyareti için gidecek.
IKBY Başkanı Mesut Barzani Türkiye'ye geliyor. Yapılacak görüşmelerde başlıca konular Musul operasyonu ve kapatılması istenen Gülen örgütüne ait okullar.
AB Komisyonu İçişleri Komiseri Avramopoulus, AB yetkililerinin vize serbestisini görüşmek üzere bu hafta Türkiye'ye geleceğini söyledi ve "Türkiye AB için anahtar ülke" dedi.
Macaristan'da Müslüman sığınmacıların ülkeye gelişinin engellenmesi için sınırdaki tel örgülerine domuz başlarının asılması önerildi.
Türkiye-Rusya-İran işbirliğinin sıkça dillendirildiği bir dönemde Suriye rejimi, savaşın başından bu yana ilk kez YPG’yi havadan vurdu. İran, Suriye operasyonu için Rus uçaklarına hav
FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan bir dönem Kahramanmaraş İstihbarat Şube Müdürü Dursun Özmen'in Yazıcıoğlu suikastinde izi olduğu ortaya çıktı. Gerçek H
Başbakan Binali Yıldırım'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi 3 saat sürdü. Başbakanlık kaynaklarından görüşmeye ilişkin