Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında IŞİD'den temizlenen Cerablus'a dönen Suriyelilerin sayısı 1900 oldu.
Rusya’da yolsuzlukla mücadele biriminin başındaki bulunan Dmitry Zakharchenko’nun evinden 50 çanta içinde tam 140 milyon dolar nakit para çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözde yazar, gazeteci ve aydınların gözaltına alınması ve tutuklanmasına Twitter'dan üzerinden karşı çıktı, gelen sorulara cevap veremedi.
İsveç'in Vesterbotten bölgesindeki Norje kasabasında 1 krona satılan sahile yakın Hazine arazilerine alıcı çıkmadı
Rus akademisyen Yelena Ponomaryova, DAEŞ'le ilgili yaptığı değerlendirmede, örgütün taşeron bir yapılanma olduğunu teyit etti.
ABD Büyükelçisi John Bass, gizlice sivil bir araçla Artvin'e gittiği ve HES çalışmalarının yer aldığı köyleri ziyaret ettiği iddia edildi.
"Kadınlar Gazze'ye doğru" adlı girişimle 14 milletten 15 kadın, iki gemi ile Gazze'ye gitmek için Barcelona'dan yola çıktı
Bayram dönüşü için yola çıkan tatilcilerin Çanakkale'deki feribot kuyruğu 1 kilometreyi aştı
PKK'nın Suriye'deki silahlı bağlaşıkları tarafından bir ay önce tutuklanan Suriye Kürt Ulusal Meclisi (ENKS) yönetici ve üyelerinin aileleri bayramda açlık grevinde.
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç, "15 Temmuz'da FETÖ
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2016-2017 eğitim yılına, ihraç edilenden fazla öğretmenin dahil olacağını ifade ederek, "40 bin norm fazlası öğretmenimizi etkin kullanacağız. Şuba
15 yaşındaki Suudi Rayuf Alhumedi, başörtülü emojilerin yapılması için kampanya başlattı.
Trump'ın Russia Today'e verdiği röportajda Putin için "Çok güçlü" ifadelerini kullanması Obama'yı kızdırdı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaklaşık 900 bin Suriyeli öğrencinin bugüne kadar devam ettikleri geçici eğitim merkezlerinden alınarak bakanlığa bağlı okullara kaydedilmesi için çalı
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “KHK’lar için Anayasa Mahkemesi'ne gideriz" sözüne cevap verdi.