İsrail savaş uçakları Gazze'nin Beyt Hanun bölgesindeki ekili tarlalara yönelik hava saldırısında bulundu.
Suriye ordusunun Halep'e yönelik hava operasyonlarında kullandığı silahlara, varil bombalarından sonra tahribat gücü yüksek vakum bombaları da eklendi.
Mısır'ın Asvan kentinde iki aşiret arasında çıkan çatışmalarda ölü sayısı 25'e yükseldi. Olayların büyümesi üzerine Başbakan İbrahim Mihlib ve İçişleri Bakanı Muhammed İbrahi
Eski tefsir kaynaklarında da gayet sarih biçimde ifade edildiği gibi, Mekke halkının çoğunluğunu oluşturan müşriklerdir.
Suriye rejiminin, hapishanelerdeki tutuklular hakkında "sahte ölüm belgeleri" hazırlayıp yakınlarına verdiği belirtildi.
İslam dünyasının önemli düşünürlerinden Mısırlı Muhammed Kutub sürgünde yaşadığı Mekke'de hayatını kaybetti.
Schengen Vizesi'ni Fransa'dan aldığı için havalimanından geri çevrilen Türk iş adamının açtığı dava karara bağlandı. Artık iş seyahati için Almanya'ya üç ay vizesiz gidilebilecek.
Şam rejimine bağlı savaş uçakları Halep’te muhaliflerin denetimindeki Şiar bölgesinde bir Pazar yerine vakum bombası attı, 20 kişi öldü.
Bugün Mayın Bilinci Geliştirme Günü. 2014'e kadar mayınlarını temizlemeyi taahhüt eden Türkiye'de, 1 milyon 3 bin 944 mayın hala toprağa gömülü. Türkiye, 8 yıllık ek süre talep eder
İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin değişik yerlerine düzenlediği 16 hava saldırısında 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) Anayasa Mahkemesi’nin kararı gereği Twitter’a erişim engelini kaldırdı. TİB bu adımı Mahkeme'nin "İfade özgürlüğüne ağır müdahale"
Suriye'de, Esed'e bağlı ordu güçlerinin çeşitli kentlerde, kara ve havadan muhaliflere yönelik düzenlediği saldırılar sonucunda 5'i çocuk, 5'i kadın olmak üzere 100 kişi öldü.
Şike ve Hrant Dink davalarına bakan, 25 Aralık soruşturmasında dinleme, arama ve malvarlığına el koyma kararlarını veren hâkimlerin görev yerleri değiştirildi. Ağır Ceza'dan, Asliye Ce
Beyin kanaması geçirdikten sonra sağlık durumu tartışma konusu olan Irak Cumhurbaşkanı'nın yeni fotoğrafları yayınlandı. Talabani önceki fotoğraflarına göre daha sağlıklı görünü
Suriyeli muhalifler Keseb kasabasının muhaliflerin kontrolüne geçmesinin ardından basında yer alan "Ermenilere yönelik saldırı" iddialarını yalanladı.