Suriye'de muhalifler, Nubul ile Zehra beldelerinin güney ve doğu kesimlerinin denetimini sağlayarak 60 askeri öldürdü. Ölenler arasında 1 İranlı komutan ve 11 Hizbullah milisi de bulunuyor.
Yolu kapanan köye giden CHP Tunceli İl Başkanı Zeytin, 24 saatten uzun süre haber alınamamasının ardından bulundu. Ancak Başkan'ı aramaya gidenler hala kayıp.
Irak Savunma Bakanı Ubeydi, Haziran ayında IŞİDin saldırısı sırasında Musul'dan geri çekilen ordu komutanları için soruşturmanın başladığını ve söz konusu kişilerin idam cezası
İstanbul son yılların en soğuk günlerini yaşarken hafta sonu bir de elektrik kesintileriyle üşüyecek.
500 milyar $ ticaret hacmi hedefleyen D8 ülkeleri bu hedefi görüşmek üzere 2 ay sonra Türkiye'ye geliyor.
Pariste mizah dergisi Charlie Hebdoya saldıran kardeşlerden birinin, El Kaide'nin öldürülen liderlerinden Enver Evlaki ile Yemende görüştüğü ortaya çıktı.
Anayasa Mahkemesi, İstanbul'daki "askeri casusluk" davasında sanıkların haklarının ihlal edildiğine oy birliğiyle karar verdi.
BM Genel Sekreteri ban, Filistinin Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne katılım hakkı olduğunu ve anlaşmaya taraf olabileceğini söyledi
İsrail, Gazzelilerin Filistin'in diğer taraflarına gitmek için kullandığı Beyt hanun Sınır Kapısı'nı kapattı
Haftalık Doğruhaber Gazetesi, Paralel yapının Kahta Mustazaf-der Genel Sekreteri Mustafa Yetiş'e kurduğu kumpası deşifre eden ve dehşete düşüren yargı skandallarının yer aldığı bir h
MİT Müsteşarı Hakan Fidan Charlie Hebdo saldırısının ardından Türkiye için riskin arttığını ve tetikte olunması gerektiğini söyledi.
'' Ümmetin mamur bir bölgesi daha helake uğramış içler acısı bir görüntü sergilemekte Bu mahal sakinleri, ya öldüler, ya sakat kaldılar, ya da ülkelerinin dışında muhtaç durumdal
Van'daki Kobani eylemlerine katılan çocuklar hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. Çocuklar hakkında 1,5 ilâ 6 yıl hapis cezaları isteniyor.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniyye'nin kız kardeşleri Heniyye ile Ebu Rakik, 'Mısır'dan kaçak yollarla Gazze Şeridi'ne girdikleri' gerekçesiyle İsrail tarafından 8'er ay hapis c
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya'da Boko Haram örgütünün düzenlediği ve 2 bin kişiden fazla kişinin ölümüne neden olan saldırıyı kınadı.