Sosyal Medya

Güncel

Risale-i Nur sohbetini suç saydılar!

Haftalık Doğruhaber Gazetesi, Paralel yapının Kahta Mustazaf-der Genel Sekreteri Mustafa Yetiş'e kurduğu kumpası deşifre eden ve dehşete düşüren yargı skandallarının yer aldığı bir haberi manşetine taşıdı.



Paralel yapının kendilerine nasıl kumpas kurduÄŸunu DoÄŸruhaber'e gönderdiÄŸi mektupla deÅŸifre eden, hukuksuz gerekçelerle kapatılan Kahta Mustazaf-der Genel Sekreteri Mustafa YetiÅŸ, metupta anlattıklarıyla dehÅŸete düÅŸürdü.

Müslüman bir ülkede ‘hizmet’ adı altında kendilerine bu tuzağı kuranlardan davacı olacaklarını söyleyen YetiÅŸ, bu kumpasın içinde yer alan polis, savcı ve hakimlerin belli olduÄŸunu ifade ederek, kumpası görmek için bu isimlere bakmanın yeterli olacağını söyledi.

Polis-Savcı-Hakim el ele kumpas

Paralel yapının kurduÄŸu kumpasla 5 yıl önce cezaevine atılan Mustafa YetiÅŸ, mektubunda yargı, emniyet ve bürokraside birçok kritik yeri ele geçiren Paralel örgütün kendilerine muhalif gördükleri sivil toplum gönüllülerine tür kumpaslarla ceza yaÄŸdırdığını gözler önüne serdi.

Risale-i Nur sohbetini suç saydılar!

Mektubunda, Paralel örgütün Adıyaman’da da Dindar ÅŸahsiyetleri akıl almaz iftiralar ve suçlamalarla nasıl mahkum ettiÄŸini anlatan YetiÅŸ, kendisi ve arkadaÅŸlarına ÅŸu suç isnatlarıyla 50 yıl ceza verildiÄŸini aktardı:

"- Risale-i Nur sohbeti yapmak

- Peygamberimizin hayatını anlatmak

- Kutlu DoÄŸum etkinliÄŸi organize etmek

- Fakir insanlara yardım etmek

- Ä°srail ve Amerika’yı protesto etmek

- Hz. Fatıma’yı (ra) anmak

- DüÄŸüne katılmak ve hasta ziyaret etmek"

DehÅŸete düÅŸüren yargı skandallarının yer aldığı haberin devamını okumak için yarın sabah mutlaka bir DoÄŸruhaber Gazetesi alın… (Hürseda Haber) 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.