Katar Emiri Tamim bin Hamad es-Sani ve ailesinin Londra’da bir saray sahibi olma hayalleri suya düştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlık sistemine yönelik niyetini tekrarladı ve bunun gerçekleşmesi için hükümetin seçimlerde 367 ya da 330 milletvekili elde etmesi gerektiğini söyledi.
Amerika ve Avrupa ülkelerinin dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği katliamlara sessiz kalan BM İnsan Hakları Konseyi’nde Türkiye eleştirildi. İnsan haklarına dair durumun gözden
Holokost'un 70'inci yılında ilk kez Ankara'da düzenlenen Uluslararası Holokost Anma Günü'ne Meclis Başkanı Cemil Çiçek de katılıyor. Bilkent Üniversitesi Konser Salonu'nda bu akşam gerç
Filipinler’in güneyinde gerçekleşen polis ile Müslüman isyancılar arasındaki çatışma kanlı bitti. 37’si polis 43 kişi öldü.
Protestocular kavganın, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir Yemen istiyorlardı. Artık bu gerçekleşmesi zor bir hayal gibi görünüyor.
Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Buhari suikastini gerçekleştirdiği iddiasıyla tutuklanan Eldar A.'nın sorgusunda cinayetle ilgili her türlü detayı anlattığı öğrenildi.
Birçok açılış gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye tarafından yaptırılan caminin açılışının ardından cemaate müezzinlik yaptı.
Yunanistan'da bugün gerçekleştirilen seçimin galibi radikal sol koalisyon Syriza. Syriza, yıllardır ekonomik krizle uğraşan Yunanistan'da, AB'nin korkulu rüyası haline gelmişti.
Mısır'da geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen darbenin ardından yüzlerce İhvan mensubu çeşitli gerekçelerle tutuklanmış, bir çoğu müebbet ve idam cezasına çarptırılmıştı. Temyiz Ma
İlk defa 1875 yılında Sultan Abdülaziz döneminde gündeme getirilen, 1880 yılında Sultan 2. Abdülhamid döneminde projesi çizilen ancak savaşlar ve parasızlık sebebiyle bir türlü gerçek
CHP 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlerde "merkez sağ" projesiyle atağa çıkmak istiyor. Bunun için teklif götürülen isimler var. Adı geçenlerse; Abdüllatif Şener, Ali Müfit Gürt
Fransa İslamofobiye Karşı Gözlemevi Başkanı Zekri, ülke genelinde son 2 hafta içinde Müslümanlara yönelik 116 saldırı gerçekleştiğini belirtti.
Gerçekleştirdiği kanlı askeri darbe sonrası yönetime el koyan Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, 2014 yılı içinde polise ve askere silah doğrulttuğunu ileri sürdüğü 208 kişin
Almanya'da 2001'den bu yana gerçekleştirilen 297 ırkçı saldırının 244'ünün failine ulaşılamadı.