Tüm dünyanın gözü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasında bugün İstanbul'da gerçekleşecek görüşmeye odaklandı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, karne dağıtımı sırasında Diyarbakır'da bir okula gerçekleştirilen bombalı saldırıya çok sert tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasa konusunda geniş katılımlı ilk toplantısını 28 Ocak 'ta Ankara'da gerçekleştiriyor
Genelkurmay Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu'da gerçekleştirilen operasyonlarda 26 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Mısır’da bir kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırıda 5 polis hayatını kaybederken, 3 polis de yaralandı.
Van’ın İpekyolu ilçesindeki Lütfiye Binnaz Saçlı İlköğretim Okuluna molotoflu saldırı gerçekleştirildi.
Türk akımının gerçekleşmesi için gizli bir anlaşmanın imzalandığı bildirildi.
İsrail basını Davutoğlu ve Netanyahu'nun İsviçre'nin Davos şehrinde bir araya geleceğini yazdı. Görüşme gerçekleşirse 7 yıl sonra iki ülke arasındaki ilk üst düzey temas olacak.
Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde PKK'lıların tuzakladıkları patlayıcıların imhası sırasında gerçekleşen patlamada 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu ağ�
Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Irak Meclisi’nde Salı günü gerçekleştirilen oturumda Sünni milletvekilleri, Diyala bölgesinde Sünnilere karşı gerçekleştirilen katliamı protesto etmek için oturumu terk etti.
Suriye’de savaş başladığında 10- 11 yaşlarında olan çocuklardan hayatta kalabilenler şimdi 16- 17 yaşlarındalar. Çocukluklarını yaşayamadan büyümek zorunda kalan bu nesil, bir zamanl
Çin ekonomisi 2015'te yüzde 6,9 büyüme gerçekleştirmesine rağmen, bu Çin'in son 25 yılda gerçekleştirdiği en zayıf büyüme oldu.
Mısır'da darbe yoluyla yönetim erkini ele geçiren Abdulfettah El Sisi, CIA Şefi John Brennan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Amerika Georgetown Üniversitesinden siyasi analist ve araştırmacı Makram Rabah, Madaya'daki açlığın çarpıcı gerçekliğini ve sivil halkın açlığa mahkûm edilmesindeki asıl sebepleri A