Rusya'da faaliyet gösteren Türk inşaat şirketlerinin çalışmalarını rahatça bitirmeleri için güvence verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne başvurusunun dürüst bir adım olmadığını ifade etti.
Afganistan’ın başkenti Kabil’de İspanya Büyükelçiliği’ni hedef alan bir bombalı saldırı düzenlendi. Taliban militanlarının bomba yüklü bir aracı infilak ettirdikten sonra bölgedeki
Diyarbakır’da Fatih Camii, PKK ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalarda büyük hasar aldı ve yandı. Caminin halini gören Diyarbakırlı kadınlar gözyaşlarını tutamadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın batısına PYD'nin geçirilmeyeceğini söylemesinin ardından Türkiye-Suriye sınır hattında güvenlik önlemleri her geçen gün daha da artt�
Kars'ta, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Selim ve Sarıkamış ilçelerindeki ''geçici askeri güvenlik bölgesi'' süresinin uzatıldığı bildirildi
Halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışanlardan biri de Emniyet Müdürlüğü mensuplarıdır. Osmanlı'dan yakın zamana kadar fotoğraflar bize çok anlatıyor.
Suudi Arabistan'ın, Suriye'de güvenlik, istikrar ve adaleti sağlamayı ve ülkenin güvenli ve istikrarlı hale gelmesini önemsediği bildirildi.
Dünya diplomasisinin merkezlerinden İsviçre'nin Cenevre kentinde Paris saldırılarıyla bağlantılı olarak aranan 4 kişi için güvenlik alarmı verildi.
Mardin Nusaybin güvenlik güçlerinin PKK terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda, çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü.
Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu'nun, ABD'ye ait kara gücünün ülke topraklarındaki varlığını kabul etmediği bildirildi. Komisyon üyesi Kasim Araci, Washington'ı terör örg
Ankara’nın daha önce tepki gösterdiği Mısır-Güney Kıbrıs-Yunanistan zirvesinin üçüncüsü yapılıyor. Üç ülkenin liderleri Atina’da bir araya geliyor. Gündem, Doğu Akdeniz’de güv
Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı süren dört mahallede güvenlik güçleri ve teröristler arasında çatışmalara aralıksız devam ediliyor. Çatışmalarda iki terörist etk
ABD İstanbul Başkansolosluğu yaptığı açıklamada güvenlik tehdidi gereği, Çarşamba günü hizmet vermeyeceklerini duyurdu.
BM Güvenlik Konseyi dönem başkanı Power, Türkiye'nin Musul'da askeri varlığı ile ilgili açıklama yaptı.