Kırgızistan'ın güneyinde orta şiddetli deprem meydana geldi.
İsrail’e Tutuklama Yağıyor. İsrailli 4 komutana bu sefer de Güney Afrika'da tutuklama kararı çıktı.
Yunanistan'ın Yanya kentinin güneybatısında 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
'Zenginler Kulübü' G20 ülkelerinin liderleri, Antalya'da Türkiye'nin önerisiyle mülteci dramını da konuşacaklar. Yükü bugüne kadar Türkiye ve İtalya gibi mültecilerin ilk adresi olan ü
Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına PKK'lıarca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de güvenli bölgeyle ilgili "Bugüne kadar ne söylediysek, doğru çıkmıştır. Şimdi burda da ‘hayır’ olmaz’ diyorlar ama yarın hepsi bunları kabul edecek.
Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde lise öğrencileri, Matematik sınavına yetişebilmek için okul otobüsünü çaldı. Yolda trafik polislerine yakalanan öğrenciler yine de sınava yetiş
İsrail istihbarat servisi Mossad’ın eski ajanlarından David Ben-Ozil İsrail’in Sudan iç savaşındaki rolünü açığa çıkardı.
Güney Afrika Cumhurbaşkanı Zuma: 'Tamamladığımız askeri eğitimle, kıtanın sorunlarını çözebileceğimizi ilan ediyoruz'
Yunanistan'a ait dört F-16 uçağı, Antalya'nın güneybatısında Türk hava sahasını bir dakika süreyle ihlâl etti.
G-20 liderler zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı.
Eyüp'te bulunan Rami Topçu Kışlası onarılıyor. Rami Topçu kışlasının Edirnekapı-Rami yoluna bakan güney cephesinde bulunan bölümlerinde yapılar ortaya çıkmaya başladı
Güney Stockholm Emniyet Müdürlüğü, Polis Günü'nü, yedinci kez, İsveç'in başkenti Stockholm'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Fittja Ulu Camii'nde kutladı.
Mısır askerlerinin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinin kıyısına doğru açtığı ateş sonucu 18 yaşındaki Filistinli bir balıkçı hayaını kaybetti.
AK Parti 1 Kasım seçimlerinin ardından Doğu ve Güneydoğu'da oy artışının nedenlerini analiz ettirdi.