Libya Savunma Bakanı Abdullah Sini, Meclis'in feshedilmesini hedefleyen askeri bir darbe girişimini engellediklerini söyledi.
2011’deki ayaklanmaların yıl dönümünden bir gün önce başkent Manama’da toplanan göstericilere polis müdahale etti.
Rejim güçleri Suriye'nin kuzeydoğusunda Kürtlerin de yaşadığı Haseke’de bir Arap bölgesini havan topuyla vurdu, muhalifler Giveran'da rejime bağlı birliklerle çatışıyor.
Borno eyaletinde, Boko Haram militanı olduğu sanılan kişilerce bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az 42 kişi öldü.
Irak’ta ordu ve silahlı gruplar arasında bir süredir çatışmaların yaşandığı eyalette altı hafta içinde yaklaşık 300 bin kişi yerinden oldu.
Pakistan’ın güneyindeki sahil kenti Karaçi’de bir otobüsü hedef alan bombalı saldırıda 11 polis öldü 33 polis de yaralandı.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun Myanmar'a ziyaretinde söz verdiği gıda kolileri, Arakan eyaletindeki mülteci kamplarında kalan Müslümanlara teslim edildi.
Büyüme çağındaki çocuklarda görülen kol ve bacak ağrılarının altından ciddi sağlık sorunları çıkabilir.
Gülen Cemaati’nin kişisel karizma ve otorite mezhebi olarak tanınan Şia’nın reflekslerine benzer refleksler sergilemeye başladığı, Gülen’in de bir icma mezhebi olan Sünnîliğin ön plan
DP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinin bitmesini isteyenler olduğunu öne sürdü, "İnşallah bitmez ama biterse sizi cephede en önde görmek isteriz. Kiminizi ordu kiminizi PKK
Yaklaşan yerel seçimler cemaati harekete geçirdi. Cemaat broşürlü kara propagandanın ardından ev toplantıları yaparak kadınlara “AK Parti’ye oy vermeyin” diyor.
İran Cumhurbaşkanı, ülkesinin nükleer müzakerelerde kapsamlı ve kesin bir çözümü hedefleyen görüşmeler konusunda ciddi olduğunu açıklarken Tahran iki yeni füzeyi test etti.
Avrupa Birliği (AB) dışişleri bakanları, Mısır'da son dönemde güvenlik güçlerinin orantısız güce başvurması ve gerçek mermi kullanması nedeniyle can kayıpları meydana gelmesini kı
Suriye son dönemde muhalif gruplara karşı savaşan Irak Şam İslam Devleti üç gündür devam eden çatışmaların sonucunda ülkenin doğusundaki Deyr Ez Zor kentinden çekildi.
Vali Telal Berazi, üç günlük ateşkesin üç gün daha uzatılacağını açıkladı. Humus'un eski şehir merkezine girmeye çalışan BM yardım ekibi ise Cumartesi günkü saldırının ardınd