Kuzey Kore "düşmanca davranışlarda bulunmakla" suçlanan iki ABD vatandaşını hakim önüne çıkarıyor.
Yeni geliştirilen bir uygulama sayesinde iPhone’u olanlar telefonlarıyla ne kadar vakit geçirdiklerini ölçebiliyor. Uygulama, iPhone ile çok zaman harcayanlar için bir üst limit belirleyebili
AK Parti Cumhurbaşkanı adayını Salı günü ilan edecek. Açıklamanın yapılacağı ATO Kongre Merkezine yaklaşık 4 bin kişi davet edildi. Toplantıyı, 250 gazeteci izleyecek.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldürülmesini konu olan Hollywood filmi, ABD ile Kuzey Kore arasında yeni bir gerilime neden oldu.
Çocuklarının PKK tarafından bırakılması için Diyarbakır’dan sonra Ankara’da eylemlerini sürdüren anneler çocukları dönene kadar eylemlerine devam edeceklerini açıkladı.
Nijerya’da bir AVM’de meydana gelen patlamada 21 kişi öldü.
Hâkim karşısına çıkmadan gözaltında tutuldukları için açlık grevi yapan yaklaşık 300 Filistinli, eylemlerini bitirdi. İki aydır süren açlık grevinde 75 kişi hastaneye kaldırılmı
Sünniler ve Şiiler, Kürtler ve Türkler bu kimliklere sahip oldukları için çatışıyor değiller. Bu aidiyetler üzerinden strateji geliştiren devletler veya örgütlerin manevraları dikkate
Beş silah arkadaşını öldüren Güney Koreli asker, iki gün süren takipten sonra yakalandı. Askerin saklandığı yerde kendisini de vurduğu bildiriliyor.
HDP 2. Olağan Kongresi sonunda partinin yeni kadın eşbaşkanı, sosyalist gelenekten gelen Figen Yüksekdağ oldu. Çözüm sürecinin yasalaşmasını isteyen Yüksekdağ, çözüm için müzakere
Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, tek taraflı ateşkes ilan etmişti.
ŞİD’in Selefî kadrosunun asla hoşlanmadığı Hanefî ve Şafiî alimlerden, Kadirî ve Nakşî şeyhlerden oluşan Irak Sünni ulemasından bile örgüte destek mesajları gelmeye başladı. Ne
ABD Başkanı Barack Obama’nın Irak’a karacı birlikler sevk edilmesinin söz konusu olmadığını tekrarlaması en çok Amerikan kamuoyunu sevindirdi. Çoğunluk yeni bir müdahaleye karşı.
Mayıs ayı sonunda PKK tarafından kaçırılan Uzman Çavuş İlhan Çalışkan, Diyarbakır Lice’ye giden BDP ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir heyete teslim edildi.
Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Irak’ta ilerleyişiyle başlayan kriz her geçen gün derinleşirken Ankara IŞİD’in elindeki Türk rehinelerin kurtarılması için çaba harcıyor.