Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatında, sınır hattındaki üs bölgelerine eylem hazırlığında oldukları belirlenen b
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaptı.
Aydın'ın Germencik ilçesinde görevli imam Gazanfer Arslan, cami dışında da kapı kapı dolaşarak esnafa Kur'an-ı Kerim öğretiyor.
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Özdemir, şimdiye kadar tanımlanmayan nörolojik bir rahatsızlığı ortaya çıkardı. Önde gelen bilim dergilerinden "Medicine"da yayımla
Krallığın kurucusu Abdülaziz bin Suud’un oğullarının yanı sıra torunlarının da kral olabileceği hükmünün getirilmesi, Suudi Arabistan’ı ve dolayısıyla bölgenin geleceğini uzun va
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, yeni bir siyasi partinin oluşumunda yer alacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulundu.
Ramazan Bayramı nedeniyle ülkelerine giden Suriyeliler, Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye dönmeye devam ediyor.
15 Temmuz gecesi nöbetçi olmamasına rağmen karargaha giden şüpheli eski üsteğmen Metin Yağcı'nın halkı vurma emri verdiği iddianameye girdi.
Türk Tarih Kurumu (TTK) eski Başkanı Prof. Dr. Metin Hülagü '2. Abdülhamid'in 250 milyon doları 4 ülkenin bankalarında' dedi.
“We leqad kerremnâ benî âdem…: Doğrusu Biz âdemoğluna kat kat ikram ederek onu üstün ve şerefli kıldık… yarattıklarımızın birçoğundan üstün tuttuk.” (İsra 17:70).
Terör örgütü PKK'nın yöneticilerinden olan Nurettin Demirtaş, Adalet Yürüyüşü'ne katılanların İmralı için yürümesi gerektiğini söyledi.
‘Ateist’olduğunu söyleyen ve militer-kemalist kafalı bir ünlü profesör de, kısaca, ‘yaratıklar zaman içinde gelişip bünyevî değişikliklere uğradığı gibi, insan nesli de maymunlar�
“Daha önce Afrika için tek yol Avrupa’ya gitmekti, şimdi ise Türkiye ve Çin var. Avrupa, Türkiye’yi Afrika’da kendilerine rakip olduğu için tehdit olarak görüyor. Artık Afrika’daki sor
Ne kadar çok insanı, kötülükle, eksiklikle, bozulmuşlukla etiketleyip mahkum edersek, o kadar temize çıkartıyor sanki bu bizi. Kolayca ortamlara akıttığımız yargılarımızın gerçek bi
Kuzey Kore yönetimi, eski Güney Kore Devlet Başkanı Park'ın, Kim Jong-un'a suikast planladığı iddiasıyla idamla cezalandırılacağını açıkladı.