Suriye'deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), Suriyeli muhaliflerin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirdiği görüşmede alınan kararlara destek verdiğini açıkladı.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) üyesi ve darbe karşıtı 3 kişiye idam, 3 kişiye de 5 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezaları verildiği bildirildi.
Hindistan, eskiyen demiryolu sistemini yenileştirme programı çerçevesinde Japonya'dan hızlı tren alıyor.
Musul eski Valisi Esil Nuceyfi, "Irak Başbakanı, Türk askerlerin gelmesini bizzat kendisi istedi. Şimdi ise Şii milislerin tehditleri yüzünden Türkiye'nin Irak'a uçakla silah gönderdiğini b
Rus muhalif siyasetçi ve eski satranç şampiyonu Kasparov, 'Putin Türkiye'ye karşı attığı adımların zararı Rusya'nın kendisinedir' dedi.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Eski Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş serbest bırakıldı.
'Paralel yapı' kapsamında 10 ilde operasyon başlatıldı. Gözaltına alınanlar arasında AK Parti eski milletvekili İlhan İşbilen'de var.
Osmangazi Üniversitesi'nde İHH standına saldırı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde İHH Vakfı'nı protesto edip, stantlara saldırdıkları öne sürülen 9 öğrenci gözaltına alınmış
Mısır'ın 12 vilayetinde Müslüman Kardeşler Teşkilatı'na (İhvan) ait döviz bürolarına ve bir okula el konulduğu bildirildi.
Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Türkiye-Rusya krizi hakkında açıklamalarda bulundu
İsveç eski Başbakanı Bildt, Osmanlı'nın Ortadoğu'da barışı sağlamayı başardığını, imparatorluğun çözülmesi ile istikrarsızlığın başladığını ve Avrupalı devletlerin Ortad
Dün Diyarbakır Sur ilçesinde PKK ile çıkan çatışmada keskin nişancı tüfeğiyle göğsünden vurulan 1 polis memuru şehit oldu. Şırnak'ın Cizre ilçesinde de iki asker şehit oldu, iki a
Mısır’daki İhvan teşkilatında 3 Temmuz 2013'te yaşanan darbenin ardından yeni bir yol haritası çizilmesi gündeme geldi.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.
Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Mübarek'in asistanlığını yapmış olan 43 yaşındaki Ayşegül Abık yaşadığı Bursa'da ölü olarak bulundu.