Diyarbakır'ın merkez ilçesi olan Sur'da ana caddede seyir halinde olan polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı barbarca saldırı Türkiye'ye yapılmış bir saldırıdır. Çünkü Mescid-i Aksa hepimizin mescididir" dedi.
Cumhuriyet gazetesi, Anıtkabir'in karşısına İmam Hatip okulu yapıldığı gerekçesiyle birinci sayfadan bu habere tepki gösterdi.
Bulgaristan'da aşırı milliyetçi Vatansever Cephesi, devlet televizyonundaki 10 dakikalık Türkçe haber bülteninin kaldırmaması halinde hükümeti, verdikleri desteği çekmekle tehdit ediyor.
Melih Gökçek, ODTÜ'nün Eymir Gölü'nde restoran yapmak için kestiği ağaçların görüntülerini paylaşıltı.
Bazıları sekiz saate ihtiyaç duyarken bazılarına dört saat yetiyor. Ama herkesin nefes almak ve yemek gibi uykuya da ihtiyacı var. Fakat bilim insanları bunun nedenini hâlâ çözebilmiş de�
İsrail'in Kefar Kanna kentindeki mezarlıkta bir Filistinli'nin cesedi bulundu.
Koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının İdlib kentine düzenlediği saldırıda, iki Nusra Cephesi üyesi yanında iki de sivil hayatını kaybetti
Tüketici Derneği, yürürlüğe giren "Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Yönetmeliği"nin tahsis, hesap işletim, nakit avans çekim ücretleri gibi yasal hale
Keşanlı Şefika Nur Debreli, yaklaşık bir yıl önce mitingi sırasında talebini ilettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ilçeye imam hatip lisesi yaptırdığı için teşekkür etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç "Dersim olayının tarihten husumet çıkarılarak siyaset masasına sürülmesine karşı çıktıklarını" söyledi. Koç, "Kimse kendisini kurtarmak içi
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in kurucuları arasında bulunduğu Millet ve Adalet Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verildi. Partinin isminin Adalet ve Kalkınm
Mesut Barzani, uluslararası koalisyonun söz verdiği silahları alamadıklarını söyledi
Bölücü terör örgütü mensubu, Suruç ilçesinde silahsız ve teçhizatsız teslim oldu
Bingöl'ün Genç ilçesindeki maden ocağında iş makinesinin altında kalan 2 işçiden biri öldü, diğeri ağır yaralandı.