Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) lisans mezunu 10 bin polis memuru adayı alımı gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazar günü gerçekleştirilecek Yenikapı Mitingi için Pensilvanya'ya da dev ekran konulacağını açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısı üç saat sürdü
ABD, Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi için yeni bir adım attı. Amerikan Adalet Bakanlığı, Türkiye'ye gönderdiği mektupta ABD'den Türkiye'ye bir heyet gönderilmesi teklifinde bulundu.
Merkel'in partisi CDU milletvekili Kiesewetter, Türkiye'de herkesin üyelik söz konusu olmadığını bilip bilmediği yönündeki bir soruya “...Çoğu AB üyeliği ümidini kesmiş durumda. Ancak
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile şehit olan sivillerin yakınlarına, işe alımda öncelik tanıyacaklarını açıkladı.
ABD'de yaşayan Türk iş adamları, ABD Başkanı Barack Obama'ya darbe girişimi hakkında görüşlerini ve Gülen'in iadesini sordu. Girişimle ilgili "Türk halkı darbecilere iyi bir ders verdi"
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lıların döşediği mayının patlaması ile 2 korucu hayatını kaybetti.
Hatay Valisi Ercan Topaca, darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen FETÖ operasyonları kapsamında Türk asıllı bir ABD'linin yakalandığını belirtti.
İzmir'de 'FETÖ'ye finansal destek sağlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Sezai Karakoç, modern psikolojinin manevi yönelimli terapilerle ilişkilendirildiği çağımızda, umudun sağaltıcı gücünden faydalanmak, yeni nesillere umut aşılamak için şiir ve edebiyat
14 Aralık 2013’te, bu köşede, İstanbul için büyük bir kütüphane tasavvurundan bahsetmiştim. Bağdat’ta kurulan Beytü’l-Hikme ya da Akdeniz’in incisi İskenderiye Kütüphanesi gibi şö
Bir an önce normalleşme sürecine girilmeli, demekte kimileri.
15 Temmuz darbe/işgal teşebbüsünün hedefi ülkeyi iç savaşa sürükleyerek uluslararası müdahaleye açık hale getirmek ve bölmekti. Darbeciler en küçük detayı bile hesap etmişti fakat
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye'nin not değerlendirmesini pas geçti. Türkiye'nin notunu değişmedi ve yatırım yapılabilir seviyede kaldı.