Birleşmiş Milletler'e (BM) bağlı Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) yayımladığı kapsamlı bir çalışmaya göre dünyada her 40 saniyede bir kişi intihar ederek yaşamına son veriyor.
Filistin yönetimi, bölgenin yeniden imarı için gereken süre ve maddi kaynağı açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün görüşeceği ABD Başkanı Obama'dan Fethullah Gülen'in iadesini isteyecek. Erdoğan Obama'ya 'Siz teröristleri istediğinizde biz verdik. Siz de ya bunu sınır d
Alman Yeşiller Partisi'nden Jürgen Trittin, geçmişte hatalar yapan Avrupa Birliği ve ABD’nin artık yeni bir Ortadoğu politikası geliştirmesi gerektiğini söyledi.
İran ile nükleer sorunun aşılması konusunda kritik bir evreye girildi. Cenevre, Viyana ve New York'ta düzenlenen toplantılarda ilerleme sağlanmaya çalışılıyor.
Savunma ve Dışişleri Bakanlıkları sözcüleri, ikinci rehin gazetecinin katledildiğini gösteren videonun yayınlanmasının ardından, Türkiye’yi IŞİD militanlarıyla mücadelede sorumsuz d
Başkan Barack Obama, iki gün sürecek NATO zirvesine katılmak üzere Galler’e gitti. Zirvede ağırlıklı gündemi Ukrayna kriziyle Irak ve Suriye’deki IŞİD tehdidinin oluşturması bekleniyor
ABD ve İran, Cenevre’de nükleeri sürdürüyor. Ekim ayına kadar kapsamlı bir anlaşmaya varılması hedefleniyor.
Yaklaşık bir yıldır IŞİD'in elinde tutsak olan ABD'li serbest gazeteci Steven Sotloff da öldürüldü. Örgüt, gazetecinin boğazının kesilerek öldürüldüğü videoyu yayınladı.
Ordu birliklerine maddi destek sağlaması gerekçesi ile mal varlığına el konuldu.
'Şengal’de petrol kuyuları olsaydı bütün dünyada kıyamet kopardı' diyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dört ülkenin topraklarına bölünmüş olan Kürt halklarının kendi
ABD Ulusal Anti-Terör Merkezi'nin verilerine göre, yaklaşık 100 Amerikan vatandaşı Beşar Esad hükümetine karşı savaşmak üzere Suriye'ye gitmiş bulunuyor.
Körfez ülkeleri IŞİD'e mali destek vermekle suçlanıyor. Ancak Katar merkezli Royal United Services Enstitüsü'nün başkanı Michael Stephens'a göre savaş ortamında finansman sorularına kes
ABD Savunma Bakanlığı, Somali'de faaliyet gösteren silahlı örgüte operasyon yapıldığını duyurdu. Örgütün pazar günü Mogadişu'daki saldırısında 12 kişi ölmüştü.
IŞİD ile mücadele kapsamındaki yeni plana göre, terör şüphelilerinin pasaportlarına sınırda el koyulabilecek, havayolları yolcu listelerini hükümetle paylaşacak, paylaşmayanların uça