Bugün PKK’nın 7. Kez değil, tamamen bitirilmesinin yolu da mücadeleyi en az hatayla yapmak, hatalar olduğunda da gelen insan hakları ihlali itirazlarına kimden geldiğine bakmadan kulak kabart
Irak'ta Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştireceği bağımsızlık referandumuna bölge ülkeleri tepki gösterirken, Kürt partiler de ziyaretlerine devam ediyor
Meksika'da meydana gelen depremde 90 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde eleştiridikleri İHA ve SİHA'larla ilgili geçmişte yaptığı açıklama gündeme geldi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde, jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolleri sırasında tespit edilen terör örgütü PKK’a ait el yapımı patlayıcı ve havan mühimmatı, imha edilirken, 9
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde üs bölgelerine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından gerçekleştirilen havanlı saldırıda 3 asker hafif yaralandı.
Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde, 3 yıl önce polislikten istifa eden Erol K., terör örgütü FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen’e küfür ettiği için tepki gösterip tartıştığı babası 7
KIBRIS RUM KESİMİ'nin bulduğu 28 milyar metreküplük doğalgaz rezervi, hayal kırıklığı olarak nitelendirildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suudi Arabistan'da yaptığı açıklamada, Moskova'nın Riyad'la yapılacak ortak enerji projelerine ilgi duyduğunu kaydetti.
Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki katılım müzakerelerinin durdurulmasının yanlış olacağını söyledi.
Trump, ayrı ayrı telefon görüşmeleri yaptığı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed El Nahyan ve Katar Emiri Şeyh Temi
Yerli silahlı insansız hava araçları, Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine girdiği günden bu yana, terörle mücadelenin en önemli unsurlarından biri haline geldi.
Suudi Arabistan’ın haber kanallarından Al Ekhbariya, IŞİD’in Katar devletine bağlılığını bildirdiğini iddia etti.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, İslam dünyasına seslenerek, Müslüman ülkelere G20’ye benzer bir platform oluşturmayı önerdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, "Ermenistan, Müslüman ülkelerle bağlantı kurmaya çalışıyor. Ancak onların bu sözlerine inanmamak gerek. Kutsal yerlerimizi, camileri yıkan Ermenistan, M�