Gezi Parkı davasında aralarında 'Taksim Dayanışması' üyelerinin de olduğu 26 sanık beraat etti. Hakim, "Düşünce ve fikir özgürlüğü kapsamında değerlendiriyoruz. Tek bir şartla; şi
Dumanlı ile Kışanak'ın gizli görüşmesini eleştiren Erdoğan, "Arka kapıdan giriliyorsa gizli bir iş yapılıyor" dedi.
Suriye muhalif koalisyonu ülkelerindeki iç savaştan çıkış yolu bulabilmek amacıyla Mayıs ayında Cenevre'de yapılacak Suriye görüşmelerine katılacaklarını açıkladı.
Avrupa Parlamentosundaki Hristiyan demokratlar grubu, Avrupa'ya insan kaçıran çetelerle askeri mücadele yapılmasını, inan kaçakçılarına ait gemilerin batırılmasını teklif etti.
Kurulduğu günden beri doğu halkına zulmeden PKK şimdi de kahvehanede olay çıkardı. Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması YDGH üyeleri kahvehanede dehşet saçtı.
Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, kuzeydeki İdlib ve Cisru Şugur kentlerini ele geçiren muhaliflere Türk ordusunun lojistik ve ateş desteği sağladığını iddia etti. Suriye rejimi T�
Fatih, Eyüp, Küçükçekmece, Şişli ve Esenyurt'un bazı bölgelerinde 1 Mayıs Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Gaziantep'te sokakta oyun oynarken başına isabet eden serseri kurşunla yaralanan 8 yaşındaki Yağmur Yıldız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
NATO'nun Mukabele Kuvveti'ni 13 binden 30 bine çıkartacağı, 5 bin kişilik de Öncü Kuvvet yaratacağı açıklandı. Amacın "daha fazla istikrar" yaratmak olduğu söyleniyor.
KPSS, böcek, yasadışı yapılanma ve telefon dinlemeleri soruşturmalarında haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişinin kaçak olduğu belirtiliyor
HSYK, İzmir'de yasadışı dinlemelerden tutuklanan iki Emniyet mensubunun tahliyesine karar veren hakim hakkında soruşturma izni verilmesini kararlaştırdı
Ermenistan lideri Sarkisyan, Türkiye'nin mevcut hükümetini suçlamadıklaarını belirtirken Sovyetler'in kendilerini de temsil eden bakanının Mustafa Kemal'in mezarına çelenk bırakmasına ço
Güney Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis müzakerelerin hızlandırılmasını isteyen yeni KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile 2 Mayıs Cumartesi günü bir araya geliyor.
Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nde (ÇAGİAD), polis tarafından arama yapılmaya başlandı. Polis, binadaki bilgisayar ve bazı dokümanları incelenmeye aldı.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, 'paralel yapı' soruşturmasındaki tahliye kriziyle ilgili konuştu: Kertenkelenin kuyruğunu kesmek yetmiyor; kesiyorsunuz bir daha uzuyor, kertenkelenin başını