Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, "Hiç kimseden korkmadan dikkatlice her yerde savaşacağız. Gelecek dönemde seferberlik ilan edebiliriz" dedi
Ramadi'nin IŞİD kontrolüne geçmesinin ardından kentten ayrılmaya çalışırken, Bağdat girişinde mahsur kalan siviller susuzlukla mücadele ediyor. Bazı çocukların susuzluktan dolayı öld
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "Bugün Allah'a şükür yargı da asker de kendi görev alanına çekildi. Bunun üzerine ne yaptılar? Paraleli üzerimize saldılar. Hamdolsun onunla
Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 23 Nisan’da geçirdiği trafik kazası sonucu gelen kişi hastanede yaşamaya başladı.
Uluslararası Af Örgütü, Ukrayna'nın doğusunda çatışan tarafları rehinelere işkence yapmakla suçladı
Hamas, Suriye'den Lübnan'a göç eden Filistinlilere UNRWA tarafından ödenen barınma yardımının durdurulması kararını kınadı
Keşmir'de yeterli yatırımlar olmadığı için özellikle yetim kızların geleceği konusunda büyük belirsizlikler var...
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.
2011 yılında öldürülen Usame Bin Ladin'in ele geçirilen mektuplarında eşine yazdığı 'sevgi dolu' sözler dikkat çekti.
IŞİD Irak ve Suriye arasındaki Tenef Sınır Kapısı'nı ele geçirdi. Böylece Irak sınırındaki tüm kapılar Suriye rejiminin elinden çıkmış oldu.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, CHP'nin 'Yüzyılın Projesi' olarak adlandırdığı proje için ise, 'otobüste üretilmiş vaatler' yorumunda bulundu.
AB Bakanı Volkan Bozkır, Avrupa Birliği ile vizelerin kalkması gerektiğini açıklayarak "Geri Kabul Anlaşması’nı feshedeceğiz, hakikaten edeceğiz" restini çekti.
Pensilvanya ile 17 Aralık darbe operasyonunun yapıldığı gün telefonlaştığı tespit edilen eski İstanbul Müdür Yardımcısı Hamza Tosun hakkında savcılığın itirazı üzerine yakalama
Suriye güçleri ile 1 haftadır çatışan IŞİD, önceki gün Palmira’ya girdi. Arkeoloji dünyasını ayağa kaldıran gelişme ise dün yaşandı.
ABD Başkanı Barack Obama, Irak'ta Ramadi kentinin IŞİD'in eline geçmesini "taktiksel bir gerileme" olarak niteledi, ABD’nin IŞİD'e karşı yürütülen savaşı kaybetmediğini söyledi.