Gazzeli 17 yaralıyı taşıyan askeri uçak, Türkiye'ye hareket etti.
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nce gerçekleştirilen ve "Elektronik burun" diye nitelendirilen "Tek Kullanımlık Nefes Analiz Sensörü" projesiyle, akci
Gazze'de ilaç ve tıbbi malzeme eksikliği arttı.
Avusturya Uyum Bakanı Kurz, İslam kanunu kapsamında resmi bir Kur'an meali hazırlanmasını talep etti
Erdoğan, “IŞİD’e yönelik hava saldırılarına olumlu bakıyoruz” dedi.
İsrail'e karşı boykotu savunan "Boykot, Tecrit, Yaptırım" hareketi üyesi İsrailli Verdi, "Uluslararası toplum İsrail'i askeri ve ekonomik olarak desteklemekten vazgeçmeli' dedi.
Danimarka Halk Partisi Yabancılar Sözcüsü Martin Henriksen, Türkiye’nin Danimarka’ya gelen Suriyeli mültecileri de kabul etmesini istedi.
Azerbaycan Ulusal Güvenlik Bakanlığının yaptığı operasyonlarda, IŞİD ve benzeri örgütlere üye oldukları belirtilen 26 kişi yakalandı.
Uluslararası Af Örgütü'nden Irak ve Suriyelilerin oluşturduğu 2 milyondan fazla mülteciye kucak açan Türkiye'ye garip bir eleştiri geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 120'den fazla devlet ve hükümet başkanının katıldığı İklim Zirvesi'nde konuştu.
ABD eski Savunma Bakanı Panetta, ABD Başkanı Obama'nın Suriye'de ağır davranarak IŞİD'in yükselişine zemin hazırladığını vurguladı. Panetta, 'ılımlı muhalifleri zamanında silahland
IŞİD tarafından Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun basılarak çalışanlar ve ailelerinin rehin alınmasıyla başlayan kriz, 101 gün sonra mutlu sonla bitti. 49 kişi, başarılı bir oper
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, IŞİD’le mücadelenin büyük heveslerle değil, akılcı biçimde, Türkiye’ye faydası ve zararının ne olacağı düşünülerek gerçekleşeceğini sö
Uzlaşı görüşmelerinin bu hafta gerçekleştirileceğini bildiren El-Berdevil: "Ateşkes Müzakereleri Kurban Bayramı'ndan Sonra Yapılacak"
Fransız Parlamentosu acil bir oylamayla 'karşı cihadçı kanunu'nu kabul etti, bazıları bu kanunla özgürlüklerin ve internette özel hayatın tehlikeye girdiğini belirtti.