OECD'ye göre, 1985-2012 arasında gelir dağılımı eşitsizliğini az da olsa düşürmeyi başaran üye ülkeler Türkiye ve Yunanistan oldu. Ancak Türkiye 2012'de hâlâ, gelir dağılımı eşi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selahattin Demirtaş'ı güvenlik paketi ile ilgili açıklamalarıyla ilgili olarak uyardı.
Ermenistan’da Kentron televizyonu, Türkiye’nin doğusundan 'Batı Ermenistan' diye bahsederken, bölgede 4 milyon Ermeni’nin yaşadığını öne sürdü.
Avrupa Konseyi, AİHM önünde Kıbrıslı Rumlara karşı kaybettiği mülkiyet ve kayıp şahıslarla ilgili davaların kararlarını yerine getirmesi için Ankara’ya baskının dozunu yükseltmeye
Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi bu gece saatlerinde Kastamonu, Çorum, Tokat ve Ordu illerinin iç kesimlerinde soba yakan vatandaşların soba
Mustafa Sarıgül ile oğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye darbe yapmaya kalktı.Beykoz Konakları'nı mesken edinen Kemal Kılıçdaroğlu ise İnönü'nün torununa sahip çıkmadı.
Eskişehir'de cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlüler, cezaevinde kötü muamele gördükleri iddiasıyla isyan ederek, yangın çıkardılar.
Putin'in yardımcılarından Aleksander Prokhanov, Irak ve Suriye'de işgaller ve çatışmalar gerçekleştiren IŞİD gruplarının, İsrail'in istihbarat teşkilatı Mossad tarafından eğitildiği
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla gıda ürünlerinde arz-talep, dış ticaret ve üretim-tüketim dengelerini temel alarak fiyat gelişimini izleyecek "Değerlendirme Komitesi" kuruluyor.
Atina’da yayınlanan yüksek tirajlı Elefteros Tipos gazetesi, hafta sonu sayısıyla birlikte okuyucularına promosyon olarak sesli ve görüntülü Türkçe öğretim seti verdi.
ABD genelinde, siyahi Amerikalı Garner'ın ölmesine neden olan polisin yargılanmasına gerek görülmemesi kararına yönelik tepkiler sürüyor.
Paralel Yapı, uydurma gerekçelerle disiplin soruşturması açarak bazı emniyet mensuplarının sicillerini bozdu. Sonra da planı devreye soktu.
Kıbrıs üzerinden yaşanan gaz tartışmaları sürerken olayın perde arkasından meselenin sadece ''Kıbrıs Meselesi'' olmadığı ortaya çıktı.
Uluslararası Ceza Mahkemesi, Filistin'in statüsünü yükselterek, işgal altındaki topraklarda işlenen savaş suçların soruşturulmasının önünü açtı
İran'da Hz. Hüseyin ve 72 arkadaşının şehit edilişinin 40’ıncı günü anma merasimlerine katılmak üzere Irak'ın Kerbela kentine gitmek için sınırdan 800 binden fazla kişinin geçtiği