Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, çürük raporu nedeniyle askerlikten muaf tutulanlar, isterlerse bedeli ödemek kaydıyla yasadan yararlanabilecek.
Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.
Adalet Bakanı Bozdağ, AB İlerleme Raporu'nda pek çok yanlış bulunduğunu belirtti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, "Geleneklerimize uygun yaşlılık planlaması yapmayı arzu ediyoruz" dedi.
Anayasa Mahkemesi Meclis Soruşturma Komisyonu’na getirilen yayın yasağının hak ihlali olduğu yönündeki bireysel başvuruları reddetti. Anayasa Mahkemesi’nin kararı gereği yayın yasağı
Ukrayna'da geçtiğimiz yıl meydana gelen olaylar sonrasında bir yıl içerisinde 504 Lenin heykeli yıkıldı
Türkiye'de artık cep telefonu olan herkes trafikte ihbar yapabilecek. Vatandaşlar, aşırı hız, şerit ihlali, hatalı sollama gibi birçok hatayı resimleyerek belgeleyebilecek. İhlal yapan sü
Bedelli askerlikle ilgili yapılan ankette gençlerin yüzde 64’ü ‘evet’ diyerek bedelliyi destekledi. Bedelli askerliği destekleyenlerin yüzde 90’ı da yine anket sonuçlarına göre, profesyo
2014 yılının 11 ayında en az 1723 işçinin öldüğünü söyleyen DİSK Genel Başkanı Beko, “11 ayda sadece bir Soma katliamı değil, neredeyse altı Soma katliamı yaşandı” dedi.
Enerji ve Tıbbi Kaynaklar Taner Yıldız, HDP'nin kendisi hakkında verdiği gensoru önergesi ile ilgili konuşarak tek başına kanunlar önünde temize çıkmanın yetmeyeceğini açıkladı.
Batı Şeria'da protesto sırasında İsrail askerleri ile çıkan çatışmada 55 yaşındaki Filistinli Bakan Ziyad Ebu Ayn öldürüldü. Fetih hareketi mensubu Ebu Ayn'ın Dünya İnsan Hakları G
Bugün Dünya İnsan Hakları Günü. Uluslararası Af Örgütü tüm dünya ülkelerini işkenceye karşı kararlı tavır almaya çağırdı. Türkiye'deki gelişmeler hakkında da açıklamada bulu
AVM'lerle ilgili teklif TBMM'ye sunuldu, yasalaşması halinde büyük AVM'ler pazar ve bayram günleri kapalı olacak...
Siirt Gençlik Hareketi Derneği'nin başkanı Bilek, iş yerinde başından silahlı vurulmuş şekilde bulundu.
Yüksek Hızlı Tren'in ağı genişliyor. Hükümet, Konya-Karaman hızlı treniyle Nusaybin'den Habur'a kadar uzanacak dev bir projenin ilk ayağını hayata geçiriyor.