Radyoda bir ses Mehmet Akif’i anlatıyor. Daha doğrusu Akif’in cenazesinin kaldırılışını.
Cumhurbaşkanı açıkladı, yeni yılda asgari ücret 2.020 liraya yükseltiliyor, bu harika. Erdoğan, yılbaşından itibaren elektrik ve doğalgazda da yüzde 10 indirim yapılacağı müjdesini v
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde şok eden bir olay yaşandı. Seçimlerin ertelenmesini protesto eden göstericilerin hasta nakil merkezine saldırması üzerine merkezde ebola testi sonuçları bekl
Filistin hükümeti, mütekabiliyet ilkesine göre, İsrail'den meyve, sebze ve kanatlı hayvan ithalatını durdurdu
Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın 18 Ocak günü düzenleyeceği konsere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da davet ettiği iddia edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süre önce annesi
FETÖ'nün darbe girişiminin kilit isimlerinden firari Adil Öksüz'ün yeğeni Esmaül Hüsna Öksüz'ün "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyl
Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 'İsrail'in, Batı Şeria'da yaklaşık 2 bin 200 yeni konut inşa edilmesine onay vermesini şiddetle kınıyoruz' denildi.
Sağlam bir evliliğin temeli güvene dayanır. Şartlar ne olursa olsun sırtımızı güvenle yasladığımız bir hayat arkadaşımız varsa yaşanması muhtemel her zorluğu aşmak daha kolaydır.
Suudi Arabistan'ın Washington Büyükelçiliği yetkilisi, ülkesinin ağustostan bu yana Suriye'nin yeniden inşası için fon sağlanması konusunda yeni bir söz vermediğini açıkladı.
Suriye'de sığınmacı kamplarını vuran şiddetli yağış ve sel, çadırlarını kaybeden 25 bin sivilin göç etmesine neden oldu.
Kars'taki Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığına bağlı bir tabur komando, TSK'nın sınır ötesindeki operasyonlarda görev almak üzere Şanlıurfa'ya uğurlandı.
Kazakistan'da cinayet suçundan kırmızı bültenle aranan bir kişi, Türkiye'deki işlemlerinin ardından ülkesine iade edildi.
Suudi Arabistan'da Dışişleri Bakanı olmak üzere birçok bakan değiştirildi.
Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, makam aracı ihalesine çıktı. Kiralanacak araç için 30 özellik sıralandı ve "Yabancı menşeli, dizel, siyah ve saatte 232 km hız yapsın" ifadesi k
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun, Rusya'nın Türkiye büyükelçisine Ankara'nın ABD'nin S-400'leri incelemesine izin vermeyeceğini söylediği öğrenildi.