Şırnak'ın İdil ilçesindeki Atatürk İlkokulu, İdil Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlkokulu, PKK'lı militanlar tarafından ateşe verildi.
Türkiye Dışişleri Bakanı, Suriye barış görüşmelerine katılmak üzere Cenevre'ye giden muhalefet heyetinin dilediği zaman masadan kalkabileceğini söyledi.
Türkmen bölgesinde katliama hazırlanan Esed-Rus işbirliği siviller ile kendileri arasında siper olan Türkmen savaşçıları tarafından greri püskürtüldü.
ABD'de yaşayan Türk kökenli bir vatandaş tarafından Kültür Varlıkları ve Müzeler Müdürlüğü'ne teslim edilen Osmanlı devlet arması, Etnografya Müzesi'nde sergilenmeye başlandı
Bugün Mısır’da DAEŞ saldırıları sonrası barışçıl bir muhalefet ve direniş sergileyen İhvan ve 6 Nisan Hareketi yasaklanırken, bu saldırılar bahane edilerek yeni çıkarılan terörle
İran'da 26 Şubat'ta yapılacak Uzmanlar Meclisine adaylığını koyan Hasan Humeyni, adaylığının reddedilmesinin ardından kararı temyize götürecek
Rusya'da ve Kırım'da yaşayan Yahudiler için havra açma girişimlerine başlandı
Önümüzdeki 20 yılda yükseköğrenim bu güne kadarki en hızlı değişim döneminden geçecek. Tüm sektörlerde gördüğümüz altüst olma yüksek öğretimde de olacak. Ya altüst edileceği
Suriye muhalefeti Cenevre’ye gelmek için şartlar öne sürerek, hem ABD’den hem BM’den güvenceler aldı. Kendileri olmadan Cenevre görüşmelerinin tiyatrodan öte gitmeyeceğini de dünyaya ka
Marmara İlahiyat Fakültesi Profesörü Mehmet Ali Büyükkara, İran'da davet edildiği bir toplantıda konuşmasını yapmasına izin vermediler.
KKTC Dışişleri Bakanlığı, müzakere sürecinin daha fazla zaman kaybedilmeden en kısa sürede neticelenmesi için Kıbrıs Türk tarafının üzerine düşeni yaptığını bildirdi.
Finlandiya’ya sığınma talebinde bulunan 32 bin mülteciden 20 binine olumsuz cevap verileceği ve ardından sınır dışı edilecekleri belirtildi.
Filistin yönetimi, Fransa'nın barış görüşmelerinin yeniden başlaması için girişimde bulunacakları yönündeki açıklamalarından duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Göreceksiniz, Paralelin başına gelen onlara yaklaşan İran’ın da başına gelecektir.. Cenevre’deki yağma lobisi PYD ve YPG’yi çözüm için masaya davet ederken aslında kendi ayaklarına s
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonda el yapımı patlayıcıyla tuzaklanan tünel tespit edildi