Mersin'in Tarsus ilçesinde, deri toplama meselesi yüzünden çıkan kavgada, 6 kişi yaralandı. Olaylara terör örgütü yandaşlarının katılmasıyla mahalle savaş alanına döndü.
Bu dönem süreli yayınlarda, bayrama ilişkin en önemli ve dikkat çeken öğelerden biri ise Kurban, bedel, deri ve bağırsaklarını Tayyare Cemiyeti’ne bağışlamaya çağıran ilanlardı.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "ABD bizimle stratejik, derinlikli, yüksek ortak oldu, NATO müttefiki oldu ama iş ekonomik ortaklığa gelince başkalarıyla oldu" dedi.
ABD yönetimi, İsrail'in Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 5 dönüm araziye el koymasını kınadı, “Bu gelişme, İsrail'i en yakın müttefiklerinden bile uzaklaştırır” dedi.
TEB Genel Sekreteri Kızılay, 'SGK, ilaçta taban fiyat uygulamasıyla doktor ne yazarsa yazsın 'ben ilacın en ucuzunu öderim, geri kalan parayı hasta öder' diyecek" dedi.
MHP Lideri Bahçeli konuya ilişkin açıklamada bulundu.
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Arınç, Suriye-Irak tezkeresinin Meclis'e gönderildiğini açıkladı.
Hong Kong'da, kentin yeni liderinin nasıl seçileceğine dair tartışmalar nedeniyle tansiyon yüksek.
Horasan Örgütü’nün lideri El-Fadli'nin ABD bombardımanında öldürüldüğü öne sürüldü.
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, ABD’nin başını çektiği IŞİD’e karşı koalisyonun Suriye’ye hava saldırıları gerçekleştirmesine karşı olduklarını açıkladı.
Azerbaycan İslam Partisi lideri Mevsum Samedov'un cezaevinde kötü şartlara sahip bir koğuşa nakledildiği bildirildi
Gürcistan eski cumhurbaşkanı Saakaşvili'nin tüm malvarlığına el konulurken eski liderin ABD'den çalışma vizesi istediği iddia edildi
Mardin Valisi Ahmet Taşkesen, Nusaybin'daki çadır kentte yaşayan 5 bin 500 Suriyeli sığınmacının Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki kampa gönderileceğini, çadır kente Irak'tan gele
Somali'de bağımsız bir İslam Devleti kurmak için mücadele eden Şebab Hareketi liderinin ABD saldırısında yaşamını yitirmesi sonrası saldırılarını artırdı. Şebab dün düzenlediği
Katar'ın ülkeden ayrılmasını istediği İhvan liderlerinden Cemal Abdüssettar İstanbul'da Al Jazeera Türk'e konuştu. Abdüssettar, Türkiye'den resmi bir davet almadıklarını, ancak Türkiy