Birleşmiş Milletler, Irak'ta devam eden şiddet olaylarının bilançosunu açıkladı. Rakamlar, 'İslam Devleti' örgütünün yol açtığı şiddeti gözler önüne seriyor.
İngiltere, İsrail'in Batı Şeria'da bir araziye el koyma kararına tepki gösterdi.
Ruhani, din adamlarına yeni teknoloji konusunda hoşgörülü olmaları çağrısı yaptı
Libya hükümeti, Trablus'taki kontrolünü kaybettiğini bildirdi.
İsrail'in 51 gün süren saldırılarında Gazze'de en çok yıkıma uğrayan mahallelerden biri Şecaiyye idi. Harabeye dönen mahallede yaşayan Filistinliler yaşadıkları yerin 100 yıl öncesin
İsrail, Batı Şeria'da 400 hektarlık Filistin toprağına el koyacağını açıkladı. Filistinliler ve ABD plana tepki gösterdi.
Irak'ta "Milli Güçler Koalisyonu”, Haydar İbadi hükümetinin kurulması için yürütülen müzakerelerden çekildi. Koalisyon, neden olarak taleplerinin yerine getirilmemesini gösterdi.
Liberya’nın başkenti Monrovia’da Ebola nedeniyle bir mahallede uygulanan karantinanın kaldırılması halkı sokaklara döktü.
Rus askerlerinin Ukrayna'ya girdiği haberlerinin ardından, dün akşam Brüksel'de toplanan AB ülkeleri liderleri Rusya'ya Ukrayna'daki geri çekilmesi için bir hafta süre tanıdı.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinatörlüğü tarafından yapılan araştırmaya göre, Irak’ta Irak Şam İslam Devleti’nin saldırıları nedeniyle son bir ayda 600 bin kişi evlerini
Avrupa Komisyonu Başkanı José Manuel Barroso Ukrayna ile Rusya arasındaki sorunun büyümesi halinde, "dönüşü olmayan noktaya varılabileceğini" söyledi.
Ruhani, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden çok memnun olduklarını söyledi.
Çankaya'daki resepsiyonda konuşan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel "Yol haritasını basından okuyoruz, keşke görüşümüz sorulsaydı" dedi. Özel, süreçte 'kırmızı çizgiler' aşılırs
Suriyeli muhalifler, 44 Birleşmiş Milletler askerini alıkoydukları Golan Tepeleri'nde yine barış gücü askerlerini kuşattı. 72 Filipinli asker, Suriyeli muhaliflerden kaçmayı başardı.
NATO, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik agresif tavrına karşılık iki ülke sınırında keşif uçuşlarıma başlamış ve çatışmaların olduğu sınır bölgelerindeki askeri varlığını art