Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında bugüne kadar 37 polis tutuklandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Okmeydanı ve Çağlayan'daki bazı adreslere operasyon yapıldı.
Fitch Ratings, Türkiye'nin "BBB-" ile "yatırım yapılabilir" seviyede bulunan kredi notunu teyit etti, not görünümünü "durağan"dan "negatif"e çevirdi.
Diyarbakır'da birçok kan davasını barış ile sonuçlandıran kanaat önderi Mahmut Erdoğmuş, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan terör olaylarını Haber10'a değerlendirdi.
Diyarbakır Ulu Cami'de cuma namazının ardından yaşanan olayla ilgili konuşan imam hatip Osman Yağmur, "Terörü biz lanetlemez isek, toplumun önderleri hocaları olarak yanlışa karşı dik d
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ndeki tarihi Ulu Camii'nde cuma hutbesinde terör olaylarını kınayan imama, bir kişinin ayağa kalkıp müdahale etmesi üzerine olay çıktı. Cemaat tarafınd
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı dünya liderlerinin yanı sıra uluslararası kuruluşların başkanlarına FETÖ'nün darbe girişimini anlatmak amacıyla mektup yazdı. Darbe girişiminin FET
Van Özalp karayolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 asker ile 1 sivil yaralandı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CIA ile ilgili çok sert bir açıklama yaparak, "Fetullah Gülen'in bu işi sevk ve idare ettiğini bilmediğini bize söylemek bütün dünyanın ve Türk milletinin ak
İngilizce'de suikat anlamına gelen assasination kelimesi menşeiini Hasan Sabbah'ın müritlerinden aldığı dile getiriliyor
Sırtını terör örgütlerine dayadığını açıklayan HDP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, "tehdit" olarak yorumlandı.
The Economist, 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de artan batı karşıtlığının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güç kazandırdığını yazdı.
Bölücü terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği kanlı saldırının ardından Elazığ ve diğer illerde büyük bir yürüyüş başlayacak.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından mal varlıklarının satışına yönelik bloke gerçekleşti. FETÖ'nün 62 bin gayrimenkulü ortaya çıktı.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci general Semih Terzi ile Silopi'den Ankara'ya gelerek Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen ekipte bulunan Üsteğmen Mihrali