Suudi Arabistan'ın, İran'ın bölge ülkeleri üzerindeki müdahalelerini görüşmek üzere Arap Birliği üyesi ülkelere acil toplantı çağrısı yaptığı bildirildi.
Alman Marshall Fonundan Kadri Taştan, ABnin Türkiyenin teröristbaşı Fetullah Gülen endişesini daha çok anlamaya başladığını söyledi.
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayının bugün açıklanabileceği belirtiliyor. CHP ve HDP'nin adayları daha önce belirlenmişti. MHP'de ise henüz bir isim belirlenmedi.
ABD Başkanı Trump'ın Filipinler ziyareti öncesi ortalık karıştı, protestolar gerçekleşti, polis göstericilere sert müdahalede bulundu.
ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık seçimlerinde Rus müdahalesi iddialarıyla ilgili, 'Putin'e ABD seçimlerine müdahale edip etmediğini tekrar sordum' dedi.
İsveç'in Göteborg kentinde aşırı sağcıların izinsiz düzenlediği ve polisin müdahale ettiği gösteride 16 kişi gözaltına alındı.
Başbakan Binali Yıldırım, ABD gezisinde basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamasında, 'Pence ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. ABD ile ilişkimizi daha
Irak ve Suriye'de yaşanan gelişmelerin yanı sıra İran'ın bölgede devam eden yayılmacı politikası ile daha da karşı karşıya gelen ABD ve İran cepheleri; her iki taraf adına veya maşas�
Son dakika! Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Pence ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı. "Samimi, dürüstçe ve verimli bir görüşme oldu" diyen Yıldırım "DEAŞ bitti, YP
Rusya'da 10 kişiyi taşıyan bir Mi-8 helikopteriyle iniş esnasında bağlantı kesildi.
Meral Akşener'in genel başkalığını yürüttüğü İYİ Parti'den art arda istifa haberleri gelmeye başladı.
Giresunda yakalanan PKKlı Mustafa Tolucan PKKya katıldığımdan beri bize hep, 'teslim olursanız sizi öldürürler, işkence yaparlar ya da ömür boyu hapiste yatarsınız' şeklinde kor
Filistin yönetiminin, Gazze'deki sivil ve askeri memurları erken emekliye ayırma kararının, bölgede olumsuz yansımaları olacağı özellikle işsizlik sorununun daha da artmasına yol açacağ
'1930 yılına gelindiğinde Britanya Koloni İdaresi, Siyonistlerin Balfour Deklarasyonundan cayma olarak yorumladıkları bir bildiri yayınlayacaktı.'
Ardahan'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda yakalanan ve HDP İl Başkanı Özcan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.