Mete Yarar, Ankara'daki terör saldırısından PKK ve IŞİD operasyonlarına, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.
Diyarbakır Valiliği, 3 farklı noktada tespit edilen 3 bombanın da imha edildiğini açıkladı.
İstanbul Çamlıca Tepesi'ndeki radyo televizyon vericilerinin tamamı kaldırılıyor. Yerine bütün vericileri tek çatı altında toplayacak kule geliyor. Kulenin yapımına başlandı
PKK'dan kaçarak teslim olan bir terörist batılı ülkelerin PKK'ya yaptığı yardımları anlattı.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 7 Haziran seçimlerinde bölge genelinde sadece tek partiye oy çıkan ve seçmen sayısından fazla oy kullanılan 900 sandık ile ilgili suç duyurusunda bulundu.
Hattat-Ressam Arif Çelik ile Kütahya’daki geleneksel sanatlara yönelik faaliyetler ve hat kalemleri üzerine konuştuk
Özbekistan'da pamuk tarlasında zorla çalışıtırılanlar arasında eski senato başkanı ve başbakan yardımcısı da var...
Çalışma Bakanlığı, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine ve yaralananlara maluliyet derecelerine göre 497 ila 820 lira arasında maaş bağlanacağını açıkladı.
Genelkurmay, Rusya’dan askeri bir heyetin bilgi paylaşımı için Ankara’ya geldiğini açıkladı. Türkiye ile birkaç gün içinde görüşmeyi beklediklerini belirten Rus Dışişleri Bakan Yar
Uluslararası Af Örgütü, Endonezya'da idam mahkumlarının işkenceler yoluyla 'itirafa' zorlanığı iddiasında bulundu.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail medyası tarafından ortaya atılan iddiaları sert bir dille yalanladı.
Şanlıurfa'da yaşayan engelli vatandaşlar, ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmek için camilerin kendilerine uygun bir şekilde tasarlanmasını istediler.
Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin, 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için billbordlara astırdığı öğrenilen afiş tepki topluyor. Belediyeye ait Kadın Politikalar Müdürlüğü'
New York Times gazetesinin haberine göre, Washington yönetimi ABD birliklerinin Afganistan’dan çekilmesi planını erteleme kararı aldı. ABD Başkanı Barack Obama’nın, kararı gün içinde re
Ülkenin birçok noktasında IŞİD’e karşı operasyonları sürdüren Irak ordusu, ülkenin en büyük petrol rafinerisi olan Beyci kentindeki tesisi geri aldı.