Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı militanlar tarafından düzenlenen saldırıda ilçe sakinleri yaşadıkları korku ve mağduriyeti anlatırken, teröre tepkisini dile getirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ'ın Danışmanı hakkında, Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından Twitter paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Rusya'nın, Türkiye'ye uyguladığı ambargoya Rus şirketlerden tepkiler gelmeye başladı. Şirketlerin yaptırımlardan muaf olmak için bakanlığa başvuruda bulundukları bildirildi.
Belçika’da kendisi müslüman olduktan sonra 1000 kişinin daha müslüman olmasına vesile olan kadın diğer müslümanları da buna teşvik ediyor.
Ankara'ya gelerek Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüşen İngiliz Dışişleri Bakanı Hammond, Suriye'de siyasi çözüm bulunması konusunda Türkiye'nin önemini dile getirdi. Sürecin so
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, salı günü Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret edecek. Erdoğan ve Davutoğlu cuma namazını da Sultanahmet Camii
Bir grup öğretim görevlisinin imzalayıp yayımladığı ve pek çok kesimden tepki alan bildiri ile ilgili sosyal medyada ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Suçlamalar arasında, “Tehdit, hakaret, iftira, halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit” bulunuyor
Ne adları ne de cemaatleri var. Umutla çıktıkları yolculuk Çeşme, Didim ve Kuşadası açıklarında son buldu. Hayatını kaybeden 9 Suriyeli mültecinin cenazesi İzmir Bayraklı’daki kimses
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'nü hedef alan bombalı saldırıda altı kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
Dün akşam saatlerinde Halep’in güneyindeki Han Tuman bölgesinde Ahrar’uş Şam ve Nusret Cephesi öncülüğünde başlatılan operasyonda muhalifler İranlı general Mecid Hani’yi esir aldı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'de gözaltına alınan Rus vatandaşlar hakkında basına bilgi verdi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Diyarbakır'daki PKK saldırısı üzerinden bildiri imzalayan akademisyenlere yüklendi.
Diyarbakır ve Mardin Cumhuriyet Başsavcılıkları, akademisyenler hakkında soruşturma başlattı.
Daha önce kasabalara saldırı düzenleyen ve askerlerle çatışmaya giren Boko Haram örgütünün yeni hedefinin camiler olduğu görülüyor.