ABD Başkanı Barack Obama, Rusya`ya Ukrayna`da yaşanan çatışma ortamı nedeniyle uyguladığı yaptırımları 1 yıl uzattı.
Fransa ve İngiltere, Esed rejimine ve Rusya’ya Suriye’de hasmâne tutumların sonlandırılması anlaşmasına uyma çağrısında bulundu. Ortak açıklamada “Rusya ve Suriye rejimi ılımlı muh
Lübnan'daki Müstakbel Hareketi Lideri Hariri'nin ofisinden, kararın, 'Örgütün bazı Arap ülkelerindeki eylemleri nedeniyle alındığı' belirtildi.
Suriye'deki geçici ve kısmî ateşkesin 6. gününde PKK'nın Suriye uzantısı PYD, Halep merkezdeki direnişçileri batıdan kuşatmak için Rusya’nın hava desteğiyle saldırıyor!
Aralarında DBP'li Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ile Gülistan Akel'in de bulunduğu 54 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi.
Suriye devlet medyası, ülkenin tamamında elektriklerin bilinmeyen bir nedenden dolayı kesildiğini söyledi.
Öğrencilerini şiddet ve aşırılığa karşı eğitmek için çaba harcayan Muhammed 10 finalist arasına girdi
İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet minibüsüne saldıran ve polisin düzenlediği operasyonda öldürülen iki kadın saldırganın kimlikleri belli oldu. Anadolu Ajansı ve DHA'nın emniyet k
1 Kasım seçimlerinin ardından göreve başlayan yeni hükümetin ilk icraatlarından birisi özel istihdam bürolarını (ÖİB) hayata geçirmek için yasama sürecini başlatmak oldu.
Hollanda'nın Gelderland eyaletinde bir kadın polis memuru, girdiği dükkandaki şekerleme bölümünden aldığı 4 adet şeker yüzünden mesleğinden oldu.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif’in Ağustos ayında planlanan ama son anda iptal edilen Türkiye ziyareti gerçekleşmeden, Ankara'dan daha üst düzey bir ziyaret yapılıyor. Başbakan Davut
‘Casusluk’ sanıkları Can Dündar ile Erdem Gül’ü gerekçe açıklamadan, iddianame okumadan ve anayasayı ihlal ederek jet hızıyla tahliye ettiren AYM, yıllardır sırada bekleyen 20 bin 311
Fransa İngiltere'nin Avrupa Birliğinden (AB) ayrılması durumunda Calais'teki sığınmacı kampının İngiltere'ye taşınabileceğini, Londra'daki finans kuruluşlarının ise ülkesine davet ed
BM Genel Sekreter yardımcısı Jan Eliasson Türkiye'nin sığınmacılara gösterdiği cömertliği ABD ve Avrupa'nın gösteremediğini belirtti.
HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in çözüm sürecinde İmralı’da Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmelerde, , Öcalan’a ‘’Siz benim babamsınız’’ dediği görüşme tutanaklarında ort