Yasin Aktay- Yeni Åžafak
Yıldıray Oğur- Karar
Kongre ve Beyaz Saray arasındaki bütçe uzlaşmazlığı nedeniyle ABD tarihinde federal devletin en uzun süreli kapalı kalışının 33’ncü gününde ABD bir ilke daha tanık oldu. ABD Kongres
Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti içerisinde kendisine muhalif olanların bulunduğunu belirterek, "Hala görevden alınma nedenimi bilmiyorum" dedi. Gökçek, "Pa
Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump ile Demokratlar arasındaki kriz çözüldü. ABD'de, 35 gündür kapalı olan federal hükümet açılıyor.
Hamas liderlerinden Halil el-Hayya, Katar’ın Gazze Şeridi'ne hibe olarak gönderdiği yardım fonunu reddettiklerini duyurdu.
Venezuela'daki ABD'li diplomatların ülkeden ayrılmak üzere Caracas Havaliman'ına hareket ettikleri bildirildi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın, kalp krizi riskiyle kaldırıldığı hastanede anjiyo olduğu bildirildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Venezuela'daki son durumu “Milli İradeye tasallut kim tarafından gelirse gelsin Türkiye karşısında durur" sözleriyle değerlendirir.
İtalya'nın kuzeyinde Alp dağlarının bulunduğu bölgede bir uçakla helikopterin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
Meksika, Venezuela'daki gelişmelere ilişkin tarafların talep etmesi halinde arabulucuk yapmaya istekli olduğunu bildirdi.
Venezuela Devlet Başkanı Maduro, 'Darbeyi bozguna uğratacağız' ifadelerini kullandı.
Anavatan Partisi eski Genel Başkanı, eski Başbakan Mesut Yılmaz, ameliyat oldu.
Birleşmiş Milletler (BM) E-Atık Koalisyonu tarafından hazırlanan rapora göre, her yıl üretilen 50 milyon tona yakın elektronik atığın, yüzde 20'sinden azı resmi yollardan geri dönüşt�
AK Parti'nin İstanbul'dan aday gösterdiği Meclis Başkanı Binali Yıldırım hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Binali Yıldırım'ın Meclis Başk