Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Mersin'de öldürülen Özgecan Aslan’ın ailesini arayarak başsağlığı diledi.
Petrol sahasını elinde bulunduran Arap Körfezi Petrol Şirketi'nin Sözcüsü İmran ez-Zevi yaptığı açıklamada, "boru hattını hedef alan patlama nedeniyle petrol sevkıyatının tamamen dur
Almanya Başbakanı Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande cumartesi gece yarısı başlayacak ateşkes öncesi, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile üçlü telefon görüşmesi yaptı.
Ahmet Hakan, sırf müslüman oldukları için nefret suçuna kurban giden 3 müslümanla, Gezi eylemlerindeki olaylar sırasında hayatını kaybedenleri aynı kefeye koydu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 müslaman gencin öldürülmesine sessiz kalmakla eleştirdiği ABD'den cevap geldi.
ABD Dışişleri Sözcüsü Jen Psaki ABD'nin 2015 mali yılında bin ila iki bin arasında, 2016 mali yılında ise bu rakamın biraz üzerinde Suriyeli mülteciye daimi oturma izni verileceğini sö
ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde katledilen 3 Müslüman gencin yakınları ve komşuları cinayetin nedeninin park sorunundan olmadığı nefret suçundan öldürüldüğüne işaret ediyor.
ABD'deki Quba İslam Enstitüsü’nde çıkan yangın binada büyük tahribata yol açtı. Açıklama yapan okul, ön soruşturma sonucuna göre yangının bir kişi tarafından çıkarıldığını b
İsrail, ‘taş atmak, yol kesmek ve bıçak taşımak’ suçlamaları ile hapiste tutuğu 14 yaşındaki Melek Hatip'i serbest bıraktı. Küçük Melek, “Çıktığım için mutluyum” dedi.
Afyonkarahisar'da kar temizleme çalışmaları sırasında yolu kapatmak için emniyet şeridinin bir ucunun taşeron firma işçisinin koluna bağlanması tepki çekti.
İran'ın eski cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad vefat eden annesinin cenaze töreninde mezarın içine girerek bir süre yattı.
İslam karşıtı komşuları tarafından katledilen üç Müslüman gençten Deah Barakat'ın teyzesi yenisafak.com.tr'ye konuştu. Yeğeni gibi Suriyeliler için yapılan yardım kampanyalarının g
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, Suriye'den Türkiye'ye kaçak olarak küçükbaş hayvan geçirilmesine engel olan askerlerle, sınır hattındaki Türk ve Suriyeli kalabalık arasında gerginl
İngiltere'de çıkan yeni bir yasaya göre, küçük bir şüphe üzerine bile artık Müslümanlar takip edilebilecek, terör soruşturması geçirebilecek. "Terör faaliyeti"nden şüphelenilen İn
İran Devrim Muhafızları'nın dış operasyon gücü Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, IŞİD’in Irak ve Suriye’deki sonunun yaklaştığını iddia etti.