PKK, 27 Kasım 1978'de Diyarbakır'ın Lice ilçesi Fis Köyü'nde resmen kuruldu. Yayınladıkları kuruluş manifestosunda Kürt kelimesi 34, feodal kelimesi 49, emperyalist kelimesi ise 54 kez geç
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği operasyona ilişkin "Türkiye IŞİD'in halifeliğini inşa etmesine yardımcı olma riskini göze alıyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'ndan sonra hapishanelerdeki DAEŞ'lilere ne yapılacağını açıladı.
Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Muhammed Faysal, "Türkiye'nin bölgedeki meşru güvenlik kaygılarını anlıyoruz. Türkiye de Pakistan gibi terör kurbanı olmuş ülkelerden biridir
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Kürtlerle sorunumuz yok, sorunumuz terörle" dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, dün öğle saatlerinden sorna başlayan Barış Pınarı Harekatı'nın planlandığı şekilde devam ettiğini açıkladı.
İstanbul’da 5.8’lik depremin ardından 35 okul hasarlı olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Korkutucu tablo, 1999 sonrası yapılan binaların yönetmeliğe uygun inşa edilmediğini ortaya koyd
'Barış Pınarı' sözü ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam'daki AK Parti kampında yaptığı konuşmada geçmişti. Erdoğan konuşmasında "Hazırlıklarımızı yaptık, harek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Türkiye’nin Suriye’yi işgal etmek ve demografik yapıyı değiştirmek gibi bir planı yoktur." açıklamasında bulundu.
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı, cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Devlet Bilgi Koord
Semih Kaplanoğlu’nun Bağlılık-Aslı filmi bir anda sinema gündemimize oturdu. Yeni Türkiye Sineması’nın kurucu kuşağının önde gelen yönetmenlerinden olan Kaplanoğlu’nun son filmin
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, başbakanlıktan istifa ettiği sürece ilişkin “Bugüne kadar en yüksek oyu alan başbakan olarak altı ay sonra isti
Mersin'de çocuklar arasında çıkan tartışma sonrasında 5 yaşındaki çocuğa tokat atan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır." ifadelerini kullandı.