Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başbakan Erdoğan'ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine sığınan çocuklar, hayatını kaybeden babalarının fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyor.
Almanya'nın en büyük hava yolu şirketi Lufthansa, 5 bin 400 pilotun grev yapması nedeniyle 3 bin 800 uçuşu iptal etti.
Nijerya’nın Maiduguri kentinde intihar saldırısı girişiminde bulunan 4 Boko Haram militanının üzerlerindeki patlayıcıların askerlerin açtığı ateş nedeniyle infilak etmesi sonucu 21 ki
Şili’de meydana gelen 8,2 büyüklüğündeki depremden sonra kuzeydeki iki bölgede acil durum ilan edildi.
Suriyeli sığınmacı Meryem Kavli’nin Beyrut’taki Birleşmiş Milletler Merkezi önünde intihar girişiminde bulunması, evinden olan yaklaşık 2 milyon 600 bin Suriyelinin yaşadığı durumu y
Güney Amerika ülkelerinden Şili'nin kuzeyinde 8,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi tsunami uyarısı yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin kalabalık noktalarında ücretsiz kablosuz internet uygulaması başlattı. İstanbullular, kentin 30 noktasında uygulamadan faydalanabilecek.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nin yayınladığı yeni rakamlara göre, üç yıl önce başlayan ayaklanmalardan bu yana Suriye'deki ölü sayısı 150 bini geçti.
Seçim sonuçları Gülen cemaatinde görüş ayrılıklarını da belli etti. 17 aralık sonrası Cemaatle arası açılan Hüseyin Gülerce, hükümet-cemaat kavgası için "yanlış yaptık" dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Fethullah Gülen'i kastederek "Bu beyefendi Pensilvanya’da yaşıyor olsun ya da olmasın, Türk hükümetinin Twitter’ı yasaklaması, kendileriyle aynı �
Çek Cumhuriyeti polisi, 1 Ocak'ta Filistin'in Prag Büyükelçisi Cemal el-Cemal'in ölümüne neden olan patlamanın, sanıldığı gibi kasaya kurulan bubi tuzağından kaynaklanmadığını bildir
AK Parti'nin yerel seçimlerdeki başarısı Arap dünyasında da yankı buldu. Basında analizlere yer verilirken, sokaklarda da destek kutlamaları yapıldı.
Mısır ordusunun, Gazze sınırında bulunan 6 tüneli bombaladığı ve 3 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.
İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii, teşkilat üyelerine şiddete yönelmeme çağrısında bulundu.