NASA'nın 'gezegen avcısı' Kepler teleskobu, yaşam barındırma olasılığı bulunan kayalık bir gezegen keşfetti.
Türkiye ile ABD, IŞİD ve Suriye konusunda atılacak bazı adımlarda anlaştı. Mutabakata göre İncirlik Üssü ABD öncülüğünde IŞİD'e karşı olduşturulan koalisyon uçaklarına açılac
Kilis'te Dağ Hudut Karakoluna ateş açılması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Çıkan çatışmada bir IŞİD mensubu ölü ele geçirildi.
Suriye Türkmen Hareketi Başkan Yardımcısı Tarık Sülo Cevizci, Suriye sınırında meydana gelen ve bir askerin şehit olmasına neden olan çatışmayla ilgili bilgi verdi.
Suriye tarafından askerimize yapılan saldırıdan sonra TSK 60 Bordo Bereli'den oluşan iki taburla IŞİD'in kontrolündeki Ayyaşe köyüne girdiği iddia edildi.
İsrail’den gelen ‘İran ve IŞİD tehdidine karşı Türkiye ile anlaşmanın yolu bulunmalı’ açıklamasının ardından Türk Dışişleri, normalleşme için adımın İsrail tarafından atıl
Suruç patlamasında 32 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın nüfus cüzdanının sağlam olarak bulunması IŞİD'in Türkiye'ye mesajı olarak yorumlandı.
Tunceli'de Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bülent Arınç'ın "Ölenlerin arasında HDP'li yöneticiler yok" açıklamasına yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde ellerinden bağlanıp başlarına susturucu silahlarla ateş edilerek 2 polisin şehit edilmesini terör örgütü PKK üstlendi. HDP’li bazı sosy
Kemal Kılıçdaroğlu, 'Paralel yapıyı kabul etmeyiz. Her demokratik devlet paralel yapılarla mücadele eder, bu da gayet doğaldır” dedi...
İstanbul'da Suruç'ta meydana gelen bombalı saldırıyı bahane ederek kamu kurum ve kuruluşlarına saldıran eylemcilere karşı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 51 kişi gözaltına
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Otogar ve Ora İstanbul AVM'nin geleceği hakkında bilgiler verdi.
Suruç patlamasının ardından provokasyonların arttığı İstanbul’da, PKK’nın gençlik yapılanması YDG/H, cinayet işledi. Gazi Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki sakallı vatandaş Mürse